Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Δεν μετανιώνει για τον πανηγυρισμό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Γάλλος δρομέας των 3.000μ στιπλ έγινε το κεντρικό πρόσωπο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ζυρίχης. Όχι από αγωνιστικής πλευράς, αλλά επειδή επέλεξε να δείξει διαφορετικά από το συνηθισμένο τη χαρά του για τη νίκη του στο αγώνισμα. Κάτι που εν τέλει του στοίχισε και το μετάλλιο, αφού ακυρώθηκε, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.



Γνωστός ο Μπεναμπάντ για τις ιδιορρυθμίες του έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν σε αντίστοιχες διοργανώσεις, μόνο που αυτή τη φορά το πλήρωσε. «Ζητώ συγγνώμη, αλλά σκεφτόμουν να πανηγυρίσω τη νίκη σαν ποδοσφαιριστής. Δεν ήθελα να δείξω αλαζονεία προς τους συναθλητές μου ή το κοινό», ήταν το σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρόλα αυτά κι ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες θα κρεμούσε στο στήθος το τρίτο του χρυσό δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τίποτα. «Δεν μετανιώνω. Δεν γνώριζα πως μπορείς να αποκλειστείς κάνοντας κάτι τέτοιο. Σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα, μπορείς να βγάλεις τη φανέλα σου, στον στίβο δεν μπορείς να το κάνεις. Χθες έζησα την απόλυτη χαρά και μετά απίστευτη θλίψη», συμπλήρωσε.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.