Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Γδύθηκε και του πήραν το μετάλλιο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήθελε να νιώσει λίγο... Ριμπερί και το πλήρωσε.

Ο Γάλλος Μαχιεντίν Μεκισί-Μπεναμπάντ, που τερμάτισε... χαλαρά πρώτος στα 3000μ. στιπλ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου στην Ζυρίχη, θέλησε να πανηγυρίσει με... ποδοσφαιρικό τρόπο τη νίκη του και τελικά αποβλήθηκε από τον αγώνα χάνοντας το χρυσό μετάλλιο!

Στα τελευταία μέτρα της κούρσας, ο δις πρωταθλητής Ευρώπης, έβγαλε την μπλούζα του και τερμάτισε γυμνός, βλέποντας λίγο μετά τους κριτές να του δείχνουν κίτρινη κάρτα. Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί καθώς η Ισπανία κατέθεσε ένσταση και ζήτησε την αποβολή του Μεκισί-Μπεναμπάντ επικαλούμενη τους κανόνες για «ενδύματα, υποδήματα και σαλιάρες (σ.σ. αυτό που φορούν οι αθλητές με το νούμερο)».

Βλέπετε η Ισπανία είχε όφελος καθώς σε περίπτωση τιμωρίας του Γάλλου, ο δικός του αθλητής, ο Άνγκελ Μουγέρα, θα ανέβαινε στο βάθρο. Κι έτσι έγινε! Η αγωνόδικος επιτροπή απέβαλε τον Μεκισί-Μπεναμπάντ με αποτέλεσμα το χρυσό μετάλλιο να πάει στον Γάλλο Γιοάν Κοβάλ, το ασημένιο στον Πολωνό Κρίστιαν Ζαλέβσκι και το χάλκινο στον Ισπανό!

Η Γαλλία έκανε με τη σειρά της ένσταση, η οποία απορρίφθηκε και ο Μεκισί-Μπεναμπάντ έμεινε να απορεί τι κακό έκανε... «Όταν έβγαλα την μπλούζα μου στα τελευταία μέτρα ήταν από την μεγάλη χαρά μου. Ήταν η απόλαυση της νίκης. Ήμουν τόσο χαρούμενος που υπερασπιζόμουν τον τίτλο μου», έλεγε θλιμμένος ο Γάλλος.

«Αυτό που έκανε ο Μαχιεντίν δεν ήταν ούτε προσβλητικό, ούτε ενοχλητικό, ούτε τίποτα άλλο», τον υπερασπίστηκε ο συναθλητής του Κοβάλ, που από... σπόντα βρέθηκε τελικά στην κορυφή της Ευρώπης!




Πηγή: http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.