Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Η γυναίκα που είναι αλλεργική στο νερό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Η βροχή, ο ιδρώτας και τα δάκρυα μπορούν να με σκοτώσουν».

Η ζωή της 43χρονης Barbara Ward από την Μ. Βρετανία είναι ένας εφιάλτης, καθώς είναι αλλεργική στο νερό ακόμη και στα ίδια της τα δάκρυα.

Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν να περπατάνε στη βροχή χωρίς ομπρέλα. Κάτι τέτοιο όμως είναι απαγορευμένο για τη 43χρονη μητέρα δύο παιδιών.

Η Barbara Ward είχε διαγνωστεί με την αλλεργία, όταν κάποια μέρα, ενώ έκανε ντους, έπαθε αλλεργικό σοκ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η μητέρα των δύο παιδιών πάσχει από υδατογενή κνίδωση και κάθε επαφή της με το νερό μπορεί να της προκαλέσει από εξάνθημα μέχρι και θάνατο. Κυκλοφορεί πάντα και παντού με ειδική μάσκα, έχει ενέσεις στην τσάντα της, ενώ τα αντισταμινικά χάπια που παίρνει, μπορεί να τα πιει μόνο με γάλα.

Ακόμα και το μπάνιο της προκαλεί βασανιστικό πόνο. Όπως εξομολογείται στη DailyMail, δεν μπορεί να ακολουθήσει τα παιδιά της στην κολύμβηση, δεν μπορεί να πλύνει πιάτα και φυσικά δεν πρέπει να ιδρώσει.

Όλες τις δουλειές του σπιτιού τις κάνει ο σύζυγός της αφού εκείνη δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με το νερό.

Η ίδια αντιλήφθηκε ότι πάσχει από τη συγκεκριμένη αλλεργία στα 20 της όταν ήπιε νερό και ένιωθε ότι καιγόταν ο οισοφάγος της. Η αλλεργία της διεγνώσθη μόλις τον Οκτώβριο του 2013.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.