Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Αρκούδα έφαγε το χέρι 3χρονης σε ζωολογικό κήπο στη Ρωσία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η κατάσταση της μικρής είναι σταθερή αλλά έχασε το χέρι της.

Χαμογελώντας μπροστά από μία αρκούδα που ζει σε κλουβί η 3χρονη Dasha Kopylova παρακαλάει τη μητέρα της να τη βγάλει μία φωτογραφία για να τη δείξει στις φίλες της. Λίγα λεπτά αργότερα το 3χρονο κορίτσι πάλευε να κρατηθεί στη ζωή αφού η αρκούδα άρπαξε το χέρι της και άρχισε να το τρώει.

Η μαμά της μικρής Dasha πήρε την κόρη της στη δουλειά, καθώς δεν είχε ποιος να την κρατήσει. «Δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά μια θέση για την κόρη μου σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, έτσι όταν δεν έχω κανέναν να την φροντίσει την παίρνω μαζί μου», λέει η μητέρα της Olga.

Η τελευταία φορά που πήρε μαζί της την κόρη της είχε άσχημη κατάληξη αφού η μικρή δέχτηκε επίθεση από αρκούδα και έχασε το χέρι της.

«Η αρκούδα ζει σε ένα κλουβί στο πάρκο και η μικρή ήθελε να έχει μια φωτογραφία για να τη δείξει στους φίλους της. Την προειδοποίησα να μην πάει πάρα πολύ κοντά, αλλά έμεινε μόνη της για λίγα δευτερόλεπτα, επειδή μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό. Γύρισα την πλάτη μου μόνο για ένα δευτερόλεπτο όταν άκουσα ξαφνικά τα ουρλιαχτά της και όταν έτρεξα πίσω τη βρήκα ξαπλωμένη στο έδαφος δίπλα στο κελί της αρκούδας», λέει η μητέρα της.

«Προσπάθησα να της προσφέρω τις πρώτες βοήθειες και την πήρα στο τοπικό νοσοκομείο. Αλλά εκεί οι γιατροί είπαν ότι δε μπορούσαν να παράσχουν την απαραίτητη βοήθεια. Δεν υπήρχε καν ένα ασθενοφόρο για να μεταφέρει το κορίτσι μου στο πλησιέστερο νοσοκομείο», συνέχισε.

Τελικά, μετά από μεγάλη ταλαιπωρία, έφτασε στη πλησιέστερη μονάδα επειγόντων περιστατικών. Εκεί οι γιατροί πήγαν την τρίχρονη κατευθείαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Μετά την επέμβαση, η μικρή πέρασε αρκετές ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά οι γιατροί λένε ότι πλέον η κατάστασή της είναι σταθερή και εκτός κινδύνου, αν και της λείπει το ένα χέρι και έχει μία μακρά περίοδο θεραπείας και αποκατάστασης μπροστά της.

Ο πατέρας της μικρής είπε ότι είναι ευτυχής που η κόρη του είναι ζωντανή, αλλά κατηγόρησε τις ρωσικές αρχές που δεν παρέχουν αρκετές θέσεις σε παιδικούς σταθμούς, καθώς αν συνέβαινε αυτό τίποτα κακό δεν θα είχε πάθει η μικρή.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.