Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

«Μία χώρα - Μία φωνή» για έναν «ιερό» σκοπό»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χιλιάδες κόσμου ένωσαν τις φωνές τους για ένα σημαντικό σκοπό αλληλεγγύης.

Μία πολύ συγκινητική και μαγική βραδιά έζησαν όσοι παρευρέθηκαν χτες το βράδυ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για να στηρίξουν τη δράση της «Αποστολής» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. ... Και ήταν πάρα πολλοί!

Περισσότεροι από 50.000 φίλοι στήριξαν την άκρως επιτυχημένη συναυλία και τη μοναδική πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, σε μία βραδιά που ξεχείλιζε αγάπη!

Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης STAVENTO ξεσήκωσαν το Oλυμπιακό Στάδιο, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή». Η βοήθεια θα είναι σημαντική καθώς με κάθε εισιτήριο που κόστιζε 7 ευρώ εξασφαλίστηκαν 7 μερίδες φαγητού ή μισό κιβώτιο τρόφιμα για όσους ανθρώπους τα έχουν ανάγκη.

Ανάμεσα στις χιλιάδες κόσμου που έδωσαν το «παρών» στη συναυλία «ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ», βρέθηκαν και βουλευτές, υπουργοί,
δήμαρχοι, επιχειρηματίες, αλλά και πολλοί επώνυμοι που από την πρώτη στιγμή στήριξαν την προσπάθεια του ΑΝΤ1.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, κ. Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανταποκρίθηκε τόσος κόσμος στο κάλεσμά μας. Το Voice ήταν τεράστια επιτυχία και είναι πολύ σημαντικό για εμάς αυτή η επιτυχία να μεταφραστεί στο να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο που μας έχει ανάγκη. Πιστεύω πως με αυτή τη συναυλία και άλλες ενέργειες που θ’ ακολουθήσουν στο μέλλον θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους που μας χρειάζονται».

Με τη σειρά του, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 TV, Γιάννης Λάτσιος είπε: «Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα επιτυχημένο. Ο κόσμος ήρθε σε μεγάλους αριθμούς για ένα πάρα πολύ καλό σκοπό».

O Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας χαρακτήρισε μεγαλειώδη τη συμμετοχή του κόσμου στη συναυλία, ευχαρίστησε τον Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και τους καλλιτέχνες για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους και πρόσθεσε: « Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με την «Αποστολή» καθημερινά βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που υποφέρουν. Σήμερα αποκτήσαμε χιλιάδες συμμάχους στην προσπάθεια μας να μην μείνει κανείς, αυτή την δύσκολη περίοδο, χωρία φαγητό, γιατρό και φάρμακα».

Συγκινημένοι ήταν και οι 4 coaches του The Voice που μετά το τέλος της συναυλίας, μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους. Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε: «Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει γύρω μου… Τώρα βλέπω τον κόσμο. Έχουμε χίλια κακά σαν λαός, αλλά έχουμε και μερικά καλά που δεν τα βρίσκεις πουθενά».

Για τη συμμετοχή της στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία «ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» η Δέσποινα Βανδή είπε: «Τόσος κόσμος ευαισθητοποιήθηκε και ήρθε σ’ αυτή τη γιορτή που στήσαμε μαζί με τον ΑΝΤ1. Ήταν μαγική βραδιά»!

Η Μελίνα Ασλανίδου τόνισε με τη σειρά της: «Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι κι εγώ σε αυτή τη συναυλία. Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τραγουδήσουμε, και να μεταφέρουμε κάτι θετικό για να απαλύνουμε τον πόνο των ανθρώπων».

Τέλος ο Μιχάλης Stavento πρόσθεσε για τη συμμετοχή του στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα και είχα την ευκαιρία να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους. Ελπίζω κάποια στιγμή να πάνε όλα καλά στον τόπο μας».

Η μεγάλη συναυλία «ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους τραγουδιστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή και τον κόσμο να διασκεδάζει στην αρένα και στις κερκίδες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.