Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Μυστικά για να χάσετε κιλά ξεκούραστα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έχετε βαρεθεί τις δίαιτες ή δεν είχατε τα αναμενόμενα αποτελέσματα μετά από διατροφικές στερήσεις; Τότε θα λατρέψετε τα παρακάτω μυστικά…

Απoκτήστε «νεύρο»…

Θα χάσεις 300-400 θερμίδες μέσα σε μια ημέρα αν: - Επιλέξεις να περπατήσεις μέχρι το περίπτερο.

- Δεν κάτσεις στο μετρό ή στο λεωφορείο πηγαίνοντας για ψώνια ή στη δουλειά.

- Δεν έχεις… καθισιό στο σπίτι σου ή στη δουλειά. Ανά 1 ώρα σήκω και περπάτα για 1-2 λεπτά κάνοντας μικρές δουλειές.

Χαλαρώστε για να «κάψετε» θερμίδες

Όταν είμαστε στρεσαρισμένοι απελευθερώνεται κορτιζόλη με αποτέλεσμα ο οργανισμός να αποθηκεύει περισσότερο λίπος. Ακούστε μια χαλαρωτική μουσική ή κάντε κάτι που σας ηρεμεί για να διώξετε το άγχος αλλά και τα…περιττά κιλά.

3ο μυστικό: Η έλλειψη ύπνου… θρέφει!

Κοιμηθείτε τουλάχιστον 7 ώρες την ημέρα αν θέλετε να βάλετε στέρεες βάσεις στην προσπάθεια σας να χάσετε κιλά. Αν κοιμάστε 4-5 ώρες για 8-10 εβδομάδες δε θα αισθάνεστε μόνο κουρασμένοι αλλά θα «φορτωθείτε» και περιττά κιλά. Η έλλειψη ύπνου έχει ως αποτέλεσμα να μειώνονται οι καύσεις του μεταβολισμού.

Αγαπήστε τη βιταμίνη C

Οι γυναίκες οι οποίες δεν προσλαμβάνουν ικανοποιητικές ποσότητες βιταμίνης C σε καθημερινή βάση μέσω της διατροφής τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να χάσουν με πιο αργό ρυθμό τα περιττά κιλά.

Ι love tea

Αγάπησε ακόμη περισσότερο αυτό το ρόφημα καθώς έχει την ιδιότητα να αυξάνει το μεταβολισμό. Πιείτε 2 κούπες την ημέρα, οι πολυφαινόλες και οι κατεχίνες που περιέχει θα κάνουν τη μισή δουλειά για εσάς. Ιδανική επιλογή είναι το τσάι Wulong και το πράσινο.

Φάτε το σωστό σνακ

Αν επιλέξεις να φας ένα σνακ πλούσιο σε φυτικές ίνες με μικρή περιεκτικότητα σε άμυλο τότε έκανες τη σωστή επιλογή για τη γραμμή σου. Αυτά τα σνακ εμποδίζουν την απορρόφηση περιττών θερμίδων καθώς δημιουργούν ένα «τείχος» πάνω στο έντερο. Ιδανικά είναι τα φρούτα, δημητριακά, λαχανικά.



Μια τσίχλα την ημέρα…

Μετά από έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι αν νοιώσουμε την ανάγκη να καταναλώσουμε ένα γλυκό σνακ το καλύτερο…αντίδοτο είναι να μασήσουμε μια τσίχλα. Έτσι την επόμενη φορά δοκιμάστε να αντικαταστήσετε την ανάγκη σας για έναν γλυκό πειρασμό με μια τσίχλα. Που ξέρετε, μπορεί να πιάσει και σε εσάς…

Γέλα...

Μη βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο αλλά μισογεμάτο. Απολαύστε τις μικρές απλές χαρές της ζωής, γελάστε με την καρδιά σας με τα αστεία των φίλων σας ή με μια κωμωδία. Αν γελάτε την ημέρα συνολικά 15 λεπτά τότε με αυτόν τον ευχάριστο τρόπο θα χάσετε πάνω από 50 θερμίδες!

«Καίνε» Χ2

Τα πικάντικα φαγητά δεν καίνε μόνο τον ουρανίσκο μας αλλά και τις περιττές θερμίδες. Συγκεκριμένα μπορούν να αυξήσουν το μεταβολισμό αλλά δυστυχώς για μικρό χρονικό διάστημα. Τόσο δηλαδή όσο διαρκεί ή διαδικασία της πέψης. Αν έχετε βέβαια ευαίσθητο στομάχι ή κάποιο πρόβλημα με το στομάχι σας μην το δοκιμάσετε αυτό.

Για γυναίκες: Αφήστε τις γόβες να κάνουν τη δουλειά τους

Αν για 2-3 φορές την εβδομάδα επιλέξετε να φορέσετε τις ψηλοτάκουνες γόβες σας τότε θα αποκτήσετε καλλίγραμμα πόδια. Θα γυμνάσετε τους μηρούς σας και τις γάμπες σας χωρίς καν να πάτε γυμναστήριο.


Πηγή: http://www.metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.