Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Ξεσήκωσε το κοινό ο Έρικ Μπάρντον

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε χθες το βράδυ στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα για να απολαύσει το πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα του φετινού Rockwave Festival, που φέτος συμπλήρωσε 19 χρόνια. Η βραδιά περιελάβανε ροκ, μπλουζ, αλλά και πολύ χιπ χοπ μουσική.



Ο θρύλος της ροκ σκηνής Έρικ Μπάρντον αλλά και οι Godfathers που αποτελούσαν τα μεγάλα διεθνή ονόματα του φεστιβάλ επιβεβαίωσαν τη φήμη τους και ξεσήκωσαν το κοινό με γνωστές ή και λιγότερο γνωστές επιτυχίες τους. Ο Έρικ Μπάρντον μάλιστα, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του απέδειξε ότι ακόμη αντέχει και γνωρίζει πώς να ανταμείβει το κοινό του. Και το ελληνικό κοινό, τον ευχαρίστησε με πολλά χειροκροτήματα, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που σιγοτραγουδούσαν τα κομμάτια του.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έτρεχαν από σκηνή σε σκηνή για να μπορέσουν να ακούσουν και να δουν από κοντά τα αγαπημένα συγκροτήματα τους, καθώς όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στο φεστιβάλ, οι δύο σκηνές του Terra Vibe Park, η Vibe Stage και η Terra Stage, φιλοξενούσαν ταυτόχρονα, τους διάφορους καλλιτέχνες.

Ομολογουμένως, πιο εκδηλωτικοί ήταν οι φανς της χιπ-χοπ, καθώς το πείραμα της εμφάνισης των μεγαλύτερων συγκροτημάτων του είδους σε μια σκηνή, πέτυχε.

Σε μια από τις μεγαλύτερες συνευρέσεις που έχουν συμβεί ποτέ στο χώρο ελληνικού χιπ χοπ, εμφανίστηκαν οι Active Member, Νικήτας Κλιντ Moriginal & Fleck, Rodney P & Skitz, Razastarr, Βαβυλώνα, Ταφ Λάθος, Noova Groova, Ground Zero, Στιχοπλοκές και Νormatraxx sound system. Η Terra Stage για αρκετές ώρες ταρακουνιόταν από τους ήχους της low bap και της χιπ χοπ. Σίγουρα, το κοινό έφυγε παραπάνω από ικανοποιημένο βλέποντας τα αγαπημένα του συγκροτήματα να τα δίνουν όλα πάνω στη σκηνή και να τους ξεσηκώνουν με επιτυχίες του χθες και του σήμερα.

Στην Vibe Stage εμφανίστηκαν οι Beggar's Blues Diary και οι Villagers Of Ioannina City που προετοίμασαν με τον δικό τους τρόπο το κοινό. Όλοι φυσικά περίμεναν τους Godfathers και τον Eric Burdon, ενώ μετά τα μεσάνυχτα ήρθε η ώρα της electronica μουσικής, των drum 'n' bass με τον Roni Size (featuring MC Youngman) και της dance μουσικής με τον Timo Maas.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η προσέλευση ήταν πιθανόν μικρότερη από πέρυσι, ενώ πολλοί σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκαν περισσότερα μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Αρκετές διαμαρτυρίες επίσης υπήρξαν και από κόσμο σχετικά με τη μετακίνησή του, με τα μισθωμένα λεωφορεία.

Το Rockwave Festival ολοκληρώνεται σήμερα με τους Γιάννη Χαρούλη, Νατάσσα Μποφίλιου, Greeklish Babylon, Chinese Basement, Booka Shade (Midnight Show), Woodkid, Calexico, Little Barbie.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.