Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Ο... τουρισμός της μαριχουάνας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από τον Ιανουάριο, οπότε και νομιμοποιήθηκε η χρήση της μαριχουάνας σε δύο αμερικανικές πολιτείες, επιχειρηματίες και επενδυτές βλέπουν ότι ο τομέας αυτός αποκτά δυναμική. Οι ειδικοί, μάλιστα, πιστεύουν ότι θα αναπτυχθεί γοργά, ξεπερνώντας ακόμη και τις καπνοβιομηχανίες.

Η εξέλιξη του τομέα αυτού είναι εντυπωσιακή στην Ουάσιγκτον και στο Κολοράντο, που από την 1η Ιανουαρίου, έπειτα από δημοψηφίσματα, νομιμοποίησαν τη χρήση μαριχουάνας. Σε πολλά καταστήματα, όπως το 3D Κέντρο Ινδικής Κάνναβης στο Ντένβερ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν μαριχουάνα σε διάφορες γεύσεις: Μέντα, φρούτα, ακόμη και πραλίνα ή μανταρίνι – σοκολάτα. Σε συσκευασίες των 40 ή 80 THC, όπως είναι η συντομογραφία της τετραϋδροκανναβινόλης, της ουσίας στην ινδική κάνναβη που προκαλεί ψυχοδραστικές μεταβολές στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Σε μία χώρα που είναι γνωστή για τις αυστηρές ποινές της όσον αφορά τα εγκλήματα που συνδέονται με ναρκωτικά, όπως οι ΗΠΑ, σημειώνεται μία μεγάλη αλλαγή. Η μαριχουάνα έχει ήδη εγκριθεί για ιατρικούς σκοπούς σε περισσότερες από 20 πολιτείες.

Όμως, στις δύο πολιτείες που πήραν την τολμηρή απόφαση της νομιμοποίησης σημειώθηκε ένα μεγάλο τουριστικό κύμα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.