Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Έτσι έγινε το άγριο φονικό στις φυλακές Δομοκού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι λέει σωφρονιστικός υπάλληλος για την συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού. Πως έγινε το άγριο φονικό.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε το Υπουργείο Δικαιοσύνης με παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του άγριου φονικού που έγινε χθες τα ξημερώματα στις φυλακές Δομοκού.

«Θα μπορούσε να επαναληφθεί το σκηνικό που είχαμε στις φυλακές Μαλανδρίνου. Από τη στιγμή που είχε πάνω του αυτό το φονικό γυαλί, ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να επιτεθεί ξαφνικά σε οποιονδήποτε φύλακα και να έχουμε νέα τραγωδία...», είπε σωφρονιστικός υπάλληλος στο LamiaReport.

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή , λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα όταν τρεις συγκρατούμενοι στο ίδιο κελί, μεθυσμένοι, συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Στο κελί της Ε1 πτέρυγας, όπου γινόταν ο καβγάς, έτρεξε ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπάλληλων Δομοκού, Γιώργος Γκίζας, που εκείνη την ώρα εκτελούσε χρέη Αρχιφύλακα, μαζί με δυο συναδέλφους του.

Προσπάθησαν να μπουν στο κελί αλλά κάποιος είχε "σφηνώσει" την πόρτα και δεν άνοιγε. Δέχθηκαν απειλές και επίθεση με ένα σκουπόξυλο από τους μεθυσμένους κρατούμενους.

Την ώρα που προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα και να μπουν στο κελί ο 48χρονος ισοβίτης σαν αγρίμι επιτέθηκε στον 32χρονο και τον κάρφωσε στο λαιμό με ένα σπασμένο τζάμι 15 εκατοστών.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με το Lamia Report, γύρισε κρατώντας το φονικό όπλο προς το μέρος του Αρχιφύλακα και του είπε: «Τώρα θα πάρω και το δικό σου λαιμό».

Τελικά άνοιξαν την πόρτα και με κίνδυνο της ζωής τους μπήκαν στο αιματοβαμμένο κελί. Ο ισοβίτης πέταξε το αυτοσχέδιο φονικό όπλο και παραδόθηκε.

Ο 32χρονος που είχε δεχθεί το χτύπημα στη καρωτίδα ψυχορραγούσε, ενώ ο 40χρονος είχε ήδη δεχθεί τα χτυπήματα στην κοιλιά και ήταν σοβαρά τραυματισμένος.

Κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο από το Κ.Υ. Δομοκού άλλα δυστυχώς για τον 32χρονο ήταν πολύ αργά. Ο 40χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όταν ρωτήθηκε από αστυνομικούς για την αιματηρή συμπλοκή, είπε ότι έπεσε και χτύπησε… μόνος του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.