Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

"Τραπεζική υπάλληλος" εξαπατούσε ηλικιωμένους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μία 50χρονη, η οποία υποδυόμενη την τραπεζική υπάλληλο αποσπούσε χρήματα από τα θύματά της, με τη δικαιολογία της δήθεν διευκόλυνσης των διατραπεζικών τους συναλλαγών.

Συγκεκριμένα, η συλληφθείσα είχε εξαπατήσει δύο γυναίκες τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο αποσπώντας από την κάθε μια το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ ενώ χθες το μεσημέρι προσέγγισε μια 70χρονη και υποστηρίζοντας ότι το θύμα και ο σύζυγός της δικαιούνται επιπλέον χρηματικό επίδομα στη σύνταξή τους, της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ. Μάλιστα προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι θα παρέλθει η προθεσμία για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών, αποπειράθηκε να αποσπάσει από την ηλικιωμένη το επιπλέον χρηματικό ποσό ων 1.000 ευρώ.

Από τις αστυνομικές έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκε στην κατοχή της συλληφθείσας και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.170 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα της, ενώ στο σπίτι της στις Σέρρες βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και παράβαση του νόμου περί «ναρκωτικών». Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.