Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

«Ζητούσαμε το γιατρό κι αυτός ήταν εξαφανισμένος»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο ανιψιός του θανόντος καταγγέλλει ότι ο γιατρός έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει.

Ο ανιψιός του καρδιοπαθούς που έχασε τη ζωή του επειδή δεν έδωσε φακελάκι, ξέσπασε για μια ακόμη φορά εναντίον του γιατρού που ζήτησε 1.500 ευρώ για να χειρουργήσει τον ασθενή.

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ανέφερε ότι ποτέ στο διάστημα που επισκεπτόταν τον άρρωστο θείο του, δεν είχε δει τον συγκεκριμένο γιατρό. «Μόλις έφευγε η αδερφή του ή εγώ, εμφανιζόταν ο γιατρός και τον εκβίαζε», είπε ο ανιψιός του εκλιπόντος.

«Έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει. Του είπε: “Δεν σε χειρουργώ”. Εμείς όμως ζητούσαμε το γιατρό και αυτός ήταν εξαφανισμένος», πρόσθεσε ο ανιψιός του.

Όπως είπε ο κ. Γιαννακόπουλος, ζήτησε από το θείο του να ενημερώσει το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για τον εκβιασμό που δέχεται. Κι έτσι οι αστυνομικοί έφθασαν στη σύλληψη του γιατρού. «Ο γιατρός λέει ψέματα πολλά. Θα υποβάλλω μήνυση και για συκοφαντία», είπε ο ανιψιός του, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι ο θείος μου πέθανε γιατί καθυστέρησε να χειρουργηθεί».

Για το θέμα μίλησε και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία ανέφερε: «Όλοι πρέπει να ζητήσουμε μια συγγνώμη. Υπάρχει μια μειοψηφία γιατρών που χειρίζονται τους ασθενείς με αυτό τον τρόπο. Δεν είναι όλοι οι γιατροί «φακελάκηδες». Ο γιατρός πρέπει να τιμωρηθεί άμεσα».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.