Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Παρίστανε τον ντετέκτιβ και εκβίαζε 43χρονη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβε στην περιοχή της Σταυρούπολης, έναν άνδρα 51 χρόνων σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «απόπειρα εκβίασης» και «αντίσταση».

Είχε προηγηθεί καταγγελία 43χρονης, σύμφωνα με την οποία επικοινώνησε μαζί της άγνωστος άνδρας, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είναι ιδιωτικός αστυνομικός (ντετέκτιβ) και ότι είχε προσληφθεί από το σύζυγό της, προκειμένου να την παρακολουθήσει και να διαπιστώσει, εάν διατηρεί εξωσυζυγική σχέση. Υποστήριζε, μάλιστα ότι διέθετε οπτικό υλικό, για το οποίο απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ώστε να μην το παραδώσει στο σύζυγο της καταγγέλλουσας.

Ακολούθησε άμεση διερεύνηση των καταγγελλομένων, η οποία οδήγησε στα ίχνη του 51 χρόνων δράστη, ο οποίος είχε συλληφθεί το Νοέμβριο του 2006, για άλλη περίπτωση εκβίασης, στην οποία είχε χρησιμοποιήσει πανομοιότυπο τρόπο δράσης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.