Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Η τρελή «πτήση» ενός ποδηλάτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον… σήκωσε στον αέρα αυτοκίνητο και σώθηκε από θαύμα – Δείτε το βίντεο.

Είπε να αποκτήσει καλή φυσική κατάσταση και βρέθηκε να… ίπταται πάνω από δρόμο στο Λονδίνο. Ένας ποδηλάτης γλίτωσε από θαύμα, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο και βρέθηκε αρχικά στον αέρα και μετά στο έδαφος, με το ποδήλατο του να σπάει σε δύο κομμάτια.

Στο κράνος του είχε ενσωματωμένη κάμερα GoPro και κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τη στιγμή του ατυχήματος. Ο νεαρός ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, γράφοντας πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που αποφάσισε να κάνει ποδήλατο στο Λονδίνο για να γυμναστεί αντί να πάρει το τρένο. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θα δείτε.

Ο καιρός ήταν βροχερός, και όπως ανέφερε ο ίδιος, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός και τα χέρια του τα είχε συνέχεια στα φρένα, κάτι που τελικά το χρειάστηκε, αν και δεν μπόρεσε να αποφύγει την επικίνδυνη πτώση. Ο ποδηλάτης στάθηκε τυχερός και τη γλίτωσε με μερικές μελανιές, καθώς οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν κάποιο σπάσιμο.

Μάλιστα, χάρη στο βίντεο που κατέγραψε το περιστατικό απέδειξε πως το φταίξιμο δεν είναι δικό του αλλά της οδηγού. «Έτσι, πήρα γρήγορα και χωρίς πολύ τρέξιμο την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία», τόνισε.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.