Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Αφιέρωμα για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκδήλωση στην Κατερίνη.

Για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας θα παρουσιαστεί μουσικό, ιστορικό και λογοτεχνικό αφιέρωμα το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου που εδρεύει στον κόμβο του Λιτοχώρου. Το αφιέρωμα επιμελείται η Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης με τη συμμετοχή τριών αξιόλογων χορωδιών της Πιερίας.



Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα των εργασιών του 39ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων του ΟΤΕ και υλοποιείται με την αιγίδα του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου καθώς και του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Πιερίας. Αποτελεί μέρος σειράς παραστάσεων που θα διανθίσουν το 39ο συνέδριο των πολιτιστικών ανησυχιών των ανθρώπων που αποτελούν το εργασιακό δυναμικό του Οργανισμού των τηλεπικοινωνιών.

Το αφιέρωμα παρουσιάσθηκε την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 στην παλαιά Βουλή των Αθηνών, αποσπώντας τα εύσημα, τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό όσων το παρακολούθησαν. Ειδικότερα, περιλαμβάνει αναφορές στα προεπαναστατικά δρώμενα, απαγγελίες ποιημάτων και ακούσματα της παραδοσιακής και νεότερης μουσικής δημιουργίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.