Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Δικάζονται ύποπτοι για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στην Κύπρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κορίτσια «πρωταγωνιστούν» σε ερωτικά βίντεο.

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες της Αστυνομίας γύρω από την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης δύο ανήλικων κοριτσιών, 14 και 15 ετών, από 59χρονο επιχειρηματία από τη Λάρνακα και 35χρονο από τη Λευκωσία, οι οποίοι τελούν υπό κράτηση.

Οι δύο ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για να ζητηθεί η ανανέωση των διαταγμάτων κράτησης τους.

Στο μεταξύ η Αστυνομία αναζητεί και άλλα νεαρά κορίτσια, που «πρωταγωνιστούν» σε βιντεοκασέτες ερωτικού περιεχομένου, που φέρεται να τραβήχτηκαν από τον ίδιο τον 59χρονο επιχειρηματία. Το οπτικοακουστικό υλικό, που φαίνεται να λήφθηκε πριν από αρκετά χρόνια, καθώς βρίσκεται σε βιντεοκασέτες, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στην οικία του 59χρονου σύμφωνα με το sigmalive.com.

Οι ανακριτές πιστεύουν ότι σε περίπτωση εντοπισμού των κοριτσιών, ενδεχομένως να προκύψουν επιπλέον πληροφορίες και στοιχεία που αφορούν την υπόθεση των δυο ανήλικων κοριτσιών. Επιπρόσθετα, αναμένεται να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης αδικημάτων και σε βάρος των νεαρών στα βίντεο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.