Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ζητείται πιλότος της F1 από το ΑΠΘ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αναζητά οδηγό για τη φοιτητική F1. Έβαλε αγγελία για να βρεθεί ο πιλότος που θα καθίσει στη θέση του οδηγού του καινούργιου μονοθέσιου που κατασκευάζουν οι φοιτητές του ΑΠΘ.

Μετρώντας ήδη πολλές διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες F1, οι φοιτητές αναζητούν έναν έμπειρο οδηγό που θα προχωρήσει ένα βήμα πιο πάνω στην ελληνική συμμετοχή.

Απαιτούμενα εφόδια του τυχερού, που θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να πιλοτάρει το μονοθέσιο, είναι η εμπειρία σε αγώνεες γρήγορης οδήγησης.



Τυχόν βραβεία και διακρίσεις θα εκτιμηθούν, ενώ ακόμη μία βασική προϋπόθεση είναι ο πιλότος να είναι φοιτητής του Αριστοτελείου.

"Ο πιλότος που ψάχουμε πρέπει να έχει εμπειρία σε αγώνες, όπως για παράδειγμα σε οχήματα καρτ. Κάποιες διακρίσεις είναι φυσικά ευπρόσδεκτες, ενώ επειδή το θέμα είναι τυπικό πρέπει να είναι και φοιτητής του ΑΠΘ. Μπορεί, όμως, να είναι οποιαδήποτε σχολή και δεν είναι απαραίτητο να έχει γνώσεις μηχανολογίας ή σχεδιασμού" είπε στην "Δημοκρατία" ο Γιώργος Παπαροϊδάμης από την ομάδα F1 του ΑΠΘ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.