Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ένας ακόμα νεκρός από την αλκοολική τρέλα «NekNominate»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεγαλώνει η λίστα των νέων που έχασαν τη ζωή τους.

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα από την αλκοολική τρέλα του θανατηφόρου -όπως αποδεικνύεται- παιχνιδιού «NekNominate», μεγαλώνοντας τη λίστα των νεκρών σε τέσσερις.

Το τέταρτο θύμα ήταν ο Stephen Brookes ο οποίος κατανάλωσε ένα θανατηφόρο ποτήρι σκέτη βότκα μονορούφι. Κίνητρό του ήταν να ξεπεράσει τους άλλους πίνοντας όσο περισσότερο μπορούσε για να τους ξεπεράσει.




Ο 29χρονος βρήκε τραγικό θάνατο λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι του ως αποτέλεσμα της αλκοολικής τρέλας του επικίνδυνου παιχνιδιού αυτού όπου οι νέοι πίνουν όσο περισσότερο αλκοόλ μπορούν, επιδίδονται σε τρέλες προσπαθώντας να ξεπεράσουν τους υπόλοιπους και ανεβάζουν στο διαδίκτυο τα κατορθώματά τους.

Το πρώτο θύμα ήταν ο 20χρονος Βρετανός Isaak Richardson ο οποίος κατανάλωσε ένα θανατηφόρο κοκτέιλ από κρασί, ουίσκι, βότκα και μπύρα. Στο Δουβλίνο σκοτώθηκαν δυο αγόρια, ένας 19 ετών και ο 22χρονος Jonny Byrne που προσπάθησε να διασχίσει τον ποταμό Barrow, χωρίς ποτέ να καταφέρει να φτάσει στην απέναντι όχθη.

Η μητέρα του Brookes περιγράφει στην εφημερίδα «Guardian» το γιο της ως ευγενικό και γενναιόδωρο. «Η κοινότητα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς αυτόν. Θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει κάποιον». «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του για την καλοσύνη που έδειξαν. Πολλοί από αυτούς έστειλαν κάρτες», σημείωσε.

Οι φίλοι του Brookes είχαν ανεβάσει στο Facebook το βίντεο με τον ίδιο να συμμετέχει στο… παιχνίδι και το κατέβασαν μετά το θάνατό του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.