Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Αντιδρούν οι βιοτέχνες για τα νέα φορολογικά μέτρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κινητοποιήσεις από την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων της Θεσσαλονίκης.

Σε σειρά κινητοποιήσεων ενάντια στα νέα φορολογικά μέτρα, που ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου, πρόκειται να κατέλθουν τα βιοτεχνικά σωματεία της Θεσσαλονίκης, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας τους (ΟΒΣΘ).

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε ακόμη η ανάληψη πρωτοβουλιών για σειρά επαφών με εκπροσώπους φορέων και κοινωνικών ομάδων του νομού Θεσσαλονίκης, που πλήττονται από τα μέτρα.

«Ολόκληροι κλάδοι καταρρέουν, ενώ άλλοι παλεύουν καθημερινά για την επιβίωσή τους. 
Τα μνημόνια και τα αλλεπάλληλα μέτρα της κυβέρνησης καθιστούν το οικονομικό περιβάλλον εμφανώς εχθρικό για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και καθώς οδηγούμαστε σε αδιέξοδο, το νέο φορολογικό έρχεται να βάλει την ταφόπλακα στο άλλοτε πιο ζωντανό κομμάτι της ελληνικής οικονομίας» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της ΟΒΣΘ.

«Την απελπισία και την αγανάκτησή μας θα τη μετατρέψουμε σε αγωνιστική ορμή για την ανατροπή των πολιτικών που οδήγησαν και οδηγούν χιλιάδες επιχειρήσεις στο κλείσιμο και μια κοινωνία στην εξαθλίωση. Καλούμε όλους τους επαγγελματοβιοτέχνες να βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση ενόψει των κινητοποιήσεων» προστίθεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.