Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

"Έφτασα στο όριο να πεθάνω από νευρική ανορεξία"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

"Πέρασα νευρική ανορεξία λόγω της κατάθλιψης. Έφτασα στο όριο να πεθάνω. Διήρκησε δυόμισι χρόνια. Είχα φτάσει 50 κιλά. Όταν φτάνεις σε αυτή την κατάσταση, αποφασίζεις αν θες να ζήσεις ή να πεθάνεις. Εγώ επέλεξα να ζήσω" αποκάλυψε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly".



"Πριν από την νευρική ανορεξία, έπασχα από βουλιμία. Από 75 κιλά πήγα στα 105 και από εκεί στα 50. Μετά ανακάλυψα τα αθλήματα που μου αρέσουν. Οι πολεμικές τέχνες και ο προπονητής Γιώργος Μάλλιος με βοήθησαν σημαντικά. Μπήκα σε πειθαρχία" συμπλήρωσε.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε και για την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη.

"Την θεωρώ τον πιο έξυπνο, υπεύθυνο και δυναμικό άνθρωπο στο χώρο, ασχέτως του τι δείχνει. Επειδή συνέβη κάτι μεταξύ μας τα τελευταία τρία χρόνια, η κρίση μου έχει επηρεαστεί. Παρ΄ όλα αυτά η Ελένη έχει αρχίσει πια να επαναλαμβάνει τα τρικ της. Βέβαια, λειτουργεί υπέρ της το γεγονός πως οι υπόλοιποι αντί να της "απαντήσουν", την αντιγράφουν. Ένα επιτυχημένο πρότυπο όμως δεν το αντιγράφεις, αλλά του απαντάς. Αυτό είναι το πρόβλημα της ελληνικής τηλεόρασης. Η Ελένη έκανε κάτι που με ενόχλησε και εκεί διέκοψα κάθε σχέση. Είχα καλές αναμνήσεις και συναισθήματα για την Ελένη, χωρίς όμως να έχουμε ούτως ή άλλως κοινά σημεία. Δεν μας συνδέεει κάτι".


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.