Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Νέες αποκαλύψεις για τον Πιστόριους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία εβδομάδα πριν ο Όσκαρ Πιστόριους καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και νέα στοιχεία διαρρέουν στον Τύπο. Σέρφαρε σε ιστοσελίδες πορνό ο Νοτιοαφρικανός τη νύχτα του φόνου.

Ένα έγγραφο το οποίο θεωρείται μέρος της δικαστικής έρευνας αναφέρει ότι ο 26χρονος παραολυμπιονίκης έμπαινε μέσω του κινητού του σε ιστοσελίδες πορνό, την ώρα που η άτυχη σύντροφός του Ρίβα Στίνκαμπ βρισκόταν στο σπίτι, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εικόνα εντελώς αντίθετη από αυτή που παρουσίαζαν οι δυο τους, ως ερωτευμένο ζευγάρι.

Εκτός των άλλων, άλλα έγγραφα που διέρρευσαν από την Εισαγγελία της Νοτίου Αφρικής ανέφεραν ότι ο Πιστόριους καθησύχασε τον φύλακα ασφαλείας έξω από το σπίτι, λέγοντας ότι όλα είναι καλά, κι ενώ ο πρώτος είχε εκφράσει την ανησυχία του λίγο μετά τους πυροβολισμούς.



Άλλο ένα στοιχείο που είδε το φως της δημοσιότητας έλεγε ότι ο κατηγορούμενος φορούσε κανονικά τα τεχνητά του μέλη όταν πυροβόλησε, σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος. Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο Πιστόριους σκότωσε την σύντροφό του μέσα από την κλειδωμένη πόρτα του μπάνιου, μετά τον καβγά που είχαν.

Η δίκη αρχίζει στις 3 Μαρτίου και περισσότεροι από 100 μάρτυρες αναμένεται να καταθέσουν, ανάμεσά τους η αδελφή του Πιστόριους, πρώην σύντροφοί του, αλλά και γείτονες του ζευγαριού. Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα της Ρίβα θα παραστεί κανονικά.

Ο Πιστόριους κατηγορείται για φόνο εκ προ μελέτης και σε περίπτωση που κριθεί ένοχος αντιμετωπίζει κάθειρξη 25 ετών.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.