Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Έπαθε σοκ όταν είδε τα SMS της κόρης της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια βρετανίδα δημοσιογράφος έπαθε πραγματικό σοκ όταν μεταφέρθηκαν κατά λάθος τα μηνύματα της κόρης της στο κινητό της.

Η Shona Sibary αποκάλυψε στην Daily Mail το… πάθημά της για να μας γίνει μάθημα. Ίσως να μην το φανταζόμαστε αλλά είμαστε εντελώς απροετοίμαστοι τόσο για τη γλώσσα που χρησιμοποιούν όσο και για τα όσα είναι διατεθειμένοι να κάνουν οι έφηβοι.



Η Shona Sibary, κάποιο βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα έλαβε ένα μήνυμα. Όπως λέει η ίδια έπιασε το κινητό γρήγορα καθώς ανησυχούσε για την κόρη της, την 13χρονη Annie, η οποία βρίσκεται μακριά από το σπίτι, σε ένα ιδιωτικό σχολείο. Το μήνυμα όμως δεν ήταν από την Annie αλλά για την Annie κι έλεγε: "Γειά σου μωρό'', έγραφε ένα αγόρι , ''τα κατάφερες και απέδρασες χθες βράδυ; Είσαι τρελή; Τι ώρα έφτασες στην πόλη;''

Εξαιτίας ενός μπερδέματος με την αναβάθμιση του λογισμικού του κινητού της 13χρονης κόρης της και μιας εφαρμογής icloud, η μητέρα λάμβανε και στο δικό της κινητό της τα μηνύματα που έστελναν διάφορα αγόρια στην Annie.

''Ντροπή σου που δεν ήρθες στο πάρτι το Σάββατο'', έλεγε ένα μήνυμα από ένα άλλο αγόρι. ''Θα έφερνα προφυλακτικά''! Τα μηνύματα συνεχίζονταν για αρκετές ημέρες και όσο περισσότερο διάβαζε η μητέρα, τόσο μεγαλύτερο ήταν το σοκ της... Όταν τελικά μίλησαν στην κόρη τους, μετά την αρχική αρνητική αντίδραση γιατί παραβιάζουν την ιδιωτική της ζωή, ζήτησε συγγνώμη και παραδέχτηκε ότι πρόκειται ''εφηβικές ανοησίες και τίποτα παραπάνω''.

Δείτε στο βίντεο πως μπορείτε να παίρνετε μηνύματα με icloud στο κινητό σας




Πηγή: http://www.dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.