Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Μπάχαλο με πρακτορείο ασφάλισης οχημάτων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκείνοι θεωρούσαν ότι έχουν ασφαλίσει κανονικά το αυτοκίνητό τους αλλά όταν τους σταματούσε η τροχαία, έχαναν την άδεια και το δίπλωμά τους. Σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών του enikos.gr, τον τελευταίο καιρό πολλοί ήταν εκείνοι που σταματούσαν σε έλεγχο της αστυνομίας και όταν επιδείκνυαν το ειδικό σήμα ασφάλισης του αυτοκινήτου τους, οι αστυνομικοί τους έλεγαν ότι η ασφάλειά τους είναι άκυρη και προχωρούσαν στην αφαίρεση της άδειας και του διπλώματός τους θεωρώντας ότι το όχημα είναι ανασφάλιστο.

Το enikos.gr επικοινώνησε με την τροχαία από όπου επιβεβαιώθηκαν τα γεγονότα και μάλιστα, όπως μας είπε αξιωματικός, πρόκειται για ένα πρακτορείο ασφάλισης οχημάτων "φάντασμα" και τα περιστατικά οχημάτων που έχουν ελεγχθεί από την τροχαία και είναι "ασφαλισμένα" στην συγκεκριμένη εταιρεία, ξεπερνούν μέχρι στιγμής τα 100.

Το θέμα επιβεβαίωσαν στο enikos.gr και τα στελέχη της εποπτικής αρχής της Τράπεζας της Ελλάδος.Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη η General Commodities Trade λειτουργεί ως διαμεσολαβητής άλλων ασφαλιστικών εταιρειών, κάτι που δεν έχει δικαίωμα να κάνει.

Δεν γνωρίζουμε αν οι λόγοι για τους οποίους οι ασφάλειες της συγκεκριμένης εταιρείας θεωρούνται άκυρες, είναι τυπικοί, ωστόσο είναι πολλοί εκείνοι που ταλαιπωρούνται ενώ έχουν πληρώσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.