Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Συγκέντρωση δέκα χρόνια μετά το θάνατο του Ηρακλή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται την Πέμπτη από το θάνατο του Ηρακλή Μαραγκάκη. Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του από πυρά ειδικού φρουρού.

Οι φίλοι και γενικά οι οπαδοί του ΟΦΗ πραγματοποιούν την Τετάρτη συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης, τιμώντας τη μνήμη του Ηρακλή, δέκα χρόνια μετά το αιματηρό περιστατικό που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Κρήτης.

Στην ανακοίνωσή τους, οι οπαδοί του ΟΦΗ τονίζουν:

"Τι και αν πέρασαν 10 χρόνια, από το μυαλό μας και την καρδιά μας δεν έφυγες ποτέ. Άλλαξαν πολλά πράματα από τότε, κρίμα που δεν είσαι εδώ, να τα γευτούμε και να τα αντιμετωπίσουμε παρέα. Γιατί;; Για το «καπετανιλίκι» ενός ανεκπαίδευτου δημόσιου υπάλληλου.

Τέλος πάντων, προχωράμε, αλλά δεν ξεχνάμε. Είμαστε ράτσα μαθημένοι στις πίκρες και τις δυσκολίες. Την Πέμπτη, λοιπόν, συμπληρώνονται 10 χρόνια από τη μέρα που κάποιοι αποφάσισαν να σε πάρουν από την παρέα μας και τις κερκίδες μας.

Το χρέος το δικό μας είναι να μην αφήσουμε κανένα πολίτη του Ηρακλείου, της Κρήτης και ένα παραπάνω Ομιλίτη, να σε ξεχάσει.

Έχουμε χρέος να ενημερώσουμε και τις νέες γενιές για το ποιος ήτανε ο Ηρακλής Μαραγκάκης.

Την Τετάρτη, λοιπόν, 04/12,η ομάδα σου και ομάδα μας, ο ΟΦΗ, δίνει ένα κρίσιμο ματς για το κύπελλο Ελλάδας.

Καλούμε, λοιπόν, όλο τον κόσμο που δεν ξεχνάει και τιμάει κάποια πράματα, να δώσει στις 15.00 ώρα το παρών στην πλατεία Κορνάρου, όπου και θα ξεκινήσουμε πορεία / διαμαρτυρία για το «Γεντί Κουλέ».

Προειδοποιούμε, οποιοσδήποτε θελήσει να καπηλευτεί την πορεία, να δώσει πολιτική χροιά ή να δημιουργήσει προβλήματα θα πάρει πόδι και θα έχει μπελάδες. Απλά και όμορφα….

Κατεβαίνουμε, για να τιμήσουμε το φίλο, συνοπαδό, συμπολίτη Ηρακλή Μαραγκάκη και τίποτα παραπέρα. Παράλληλα, θα υπάρξει μία ενημέρωση για το ποιος ήταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ, το πως ζήσαμε όλοι εμείς εκείνες τις ώρες/μέρες που ακολούθησαν τη δολοφονία του, αλλά και κάποιες ενέργειες οπαδικού και κοινωνικού περιεχομένου, που πρόκειται να ακολουθήσουν από τη ΘΥΡΑ 4.

Όποιος νιώθει και καταλαβαίνει 5 πράματα να είναι εκεί λοιπόν.

ΗΡΑ ΖΕΙΣ…. Τα αδέρφια σου κ φιλαράκια σου από την ΘΥΡΑ 4".




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.