Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Επιστράτευση των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατά του AIDS

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέος τρόπος ενημέρωσης από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), αναπτύσσει μια ανθρώπινη αλυσίδα ενημέρωσης για ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του AIDS και των Σεξουαλικά Μεταδιδόμενων Νοσημάτων.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί, μέσω δημιουργίας διαδικτυακού εθελοντισμού, με στόχο τη διάχυση της πληροφορίας από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

H συγκεκριμένη δράση ξεκινάει την 1η Δεκεμβρίου και θα συνεχίζεται μέσα στη νέα χρονιά με τη δημιουργία λογαριασμών (accounts) στα κοινωνικά μέσα και blogs, όπου θα αναρτώνται πληροφορίες για τον ιό του AIDS, δράσεις του οργανισμού και υπηρεσίες για την προσέλκυση κοινού με σκοπό την εθελοντική ενημέρωση γνωστών και φίλων.

«Μηδενίζουμε τις νέες μολύνσεις, μηδενίζουμε τους θανάτους από AIDS, μηδενίζουμε τις διακρίσεις», αυτό είναι το μήνυμα των ενημερωτικών δράσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ, που ξεκινούν αύριο και οι οποίες περιλαμβάνουν διανομή δωρεάν προφυλακτικών και ενημερωτικών φυλλαδίων, καθώς και ενημέρωση σχετικά με ζητήματα προφύλαξης και για το τεστ του AIDS, από εκπροσώπους του ΚΕΕΛΠΝΟ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.