Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

«Ο ΕΟΠΥΥ ζητεί πίσω το 70% από αυτά που θα δώσει στους γιατρούς του»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο ΙΣΑ κάνει λόγο για «ανθρωποκτόνο μέτρο».

Ο ΙΣΑ καταγγέλλει ότι ο ΕΟΠΥΥ με νέο χαράτσι που επέβαλλε το βράδυ της Παρασκευής στην ουσία ζητεί πίσω το 70% των εσόδων των γιατρών που υπάγονται στον ασφαλιστικό οργανισμό, ενώ κάνει λόγο για «ανθρωποκτόνο μέτρο».

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο ΙΣΑ θα πρωτοστατήσει στον αγώνα αυτό επιβίωσης των γιατρών μελών του, θα σταθεί στη συνέχιση της επίσχεσης των εργαστηριακών γιατρών, και θα κορυφώσει την κινητοποίηση του με όλους τους Παρόχους και τους Χρήστες Υγείας για να αποτρέψουν τον αφανισμό και την τελειωτική σύνθλιψη γιατρών και αρρώστων.

Και προσθέτει: «Αν σε αυτό, προστεθεί και το 10% των ελεγκτικών εταιρειών που ανακοίνωσε ο ΕΟΠΥΥ ότι θα επιβαρύνει το γιατρό, τότε βλέπουμε την αλήθεια κατάματα: έναν Ασφαλιστικό οργανισμό που ζητάει πίσω το 70% των εσόδων του γιατρού…. φαινόμενο πρωτάκουστο σε όλη την οικουμένη…»

«Αυτό που δίνει στο φαινόμενο ιδιαίτερη παγκόσμια πρωτοτυπία, είναι ότι το κράτος ζητάει πίσω για το 2013, το 70% των εσόδων του γιατρού που δεν έχει αποπληρώσει, αφού η αποπληρωμή του 2013 έφτασε ως τον Απρίλιο, με απλήρωτους τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο», υπογραμμίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «αυτά που δεν πληρώθηκε ο γιατρός καλείται σήμερα να τα αποδώσει πίσω».

«Εθνικός Οργανισμός Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) ζητά από το μικρό βιοπαλαιστή γιατρο να τον χρηματοδοτήσει», αναφέρει η ανακοίνωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.