Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ευρεία σύσκεψη στις Σέρρες για την καταπολέμηση της λαθροϋλοτομίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καλαφάτης: Οι νόμοι είναι πλέον αυστηροί.

Η καταπολέμηση της παράνομης υλοτομίας στο νομό Σερρών ήταν το κύριο θέμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών παρουσία του αναπληρωτή υπουργού ΠΕΚΑ Σταύρου Καλαφάτη.

«Οι νόμοι κατά της παράνομης λαθροϋλοτομίας είναι πλέον αυστηροί. Με τις διοικητικές μας αρμοδιότητες και το συντονισμό όλων των συναρμόδιων υπηρεσιών γίνονται επιτόπιοι έλεγχοι και προβαίνουμε άμεσα σε κατασχέσεις» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καλαφάτης.

Στη σύσκεψη που συμμετείχαν 35 υπηρεσιακοί παράγοντες και πολιτικοί φορείς του νομού, συζητήθηκαν θέματα του νομού Σερρών που αφορούν τη λαθροϋλοτομία, τη διαχείριση υδάτων και πολεοδομικά θέματα, παρουσία και του ειδικού γραμματέα Δασών Γιώργου Αμοργιανιώτη, του ειδικού γραμματέα Υδάτων Κώστα Τριάντη και του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αθανάσιου Καρούντζου.

«Η επιτόπου ενασχόληση με συγκεκριμένα ζητήματα ωφελεί την πολιτεία, όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού» επεσήμανε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Καλαφάτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.