Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Μία 18χρονη με τεράστιο πρόβλημα ακμής, δίνει κουράγιο στα υπόλοιπα κορίτσια με τις συμβουλές της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ακμή είναι κάτι το οποίο απασχολεί αμέτρητους ανθρώπους και κυρίως έφηβους σε όλο τον κόσμο! Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι από την ενηλικίωση και μετά το πρόβλημα γίνεται όλο και μικρότερο με αποτέλεσμα περνώντας τα χρόνια το δέρμα να καθαρίζει!











Ωστόσο πάμε στοίχημα, ότι τεράστια μερίδα από εσάς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τα σπυράκια και τα σημάδια στο παρελθόν, ίσως να ταλαιπωρείται ακόμα, καθώς είναι κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει τεράστια ανασφάλεια. Ένα 18χρονο κορίτσι λοιπόν, η Elaine Mokk, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα κυστικής ακμής, έχει γίνει star τον τελευταίο διάστημα στο Youtube, μιας και αποφάσισε να εκθέσει το πρόβλημά της, και το ολόγυμνο πρόσωπό της, προκειμένου να βοηθήσει κι άλλες κοπέλες οι οποίες αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.

«Ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημά μου γιατί ξέρω ότι δεν είμαι η μοναδική που αντιμετωπίζει παρόμοια κατάσταση. Πάντα ένιωθα άσχημα για το πρόσωπό μου και κυρίως για τα βλέματα των άλλων, με αποτέλεσμα να κλείνομαι στον εαυτό μου και συχνά να κλαίω. Δοκίμασα διάφορες θεραπείες αλλά δυστυχώς το πρόβλημά μου επιμένει. Γι' αυτό λοιπόν αποφάσισα να δείχνω ένα ειδικό μακιγιάζ, με φαρμακευτικά προιόντα, το οποίο μπορεί να δώσει σε όλα τα κορίτσια τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση, γιατί ως γνωστόν απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε make up».

H Elaine και οι συμβουλές της είναι ήδη διάσημες στον κυβερνοχώρο, ενώ έχει βοηθήσει αμέτρητα κορίτσια να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους.


Πηγή: http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.