Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Έχασε το χέρι του και απογείωσε την καριέρα του σαν DJ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία ενός γενναίου Βρετανού που δεν άφησε το ατύχημα να βάλει φρένο στα σχέδιά του.

Ο Matt Howes από μικρή ηλικία ονειρεύονταν να γίνει επαγγελματίας DJ, και πράγματι μετά από χρόνια εξάσκησης κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Μέχρι που ένα σοβαρό ατύχημα, το 2011, του στέρησε το ένα του χέρι και απείλησε να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Ωστόσο ο ίδιος δεν επέτρεψε να συμβεί αυτό και σήμερα, μόλις 2 χρόνια αργότερα, ο 25χρονος πλέον DJ εμφανίζεται σε μεγάλα μαγαζιά και επευφημείται από γνωστά ονόματα της βρετανικής μουσικής σκηνής.

Ο Matt Howes, έβλεπε την καριέρα του να εξελίσσεται, καθώς έπαιζε σε διάφορα club κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια μιας σεζόν στα Μάλια. Τότε όμως ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή. Μετά από 2 εβδομάδες, όπως αναφέρει η Daily Mail, βγήκε από το νοσοκομείο έχοντας 70 ράμματα και έχοντας χάσει το χέρι του, και παρόλα αυτά συνέχισε να παίζει μουσική!

Όταν όμως επέστρεψε στην πατρίδα του και συνειδητοποίησε σε τι κατάσταση βρίσκονταν. «Ήμουν τελείως συντετριμμένος, αλλά την ίδια στιγμή ήμουν αληθινά χαρούμενος που ήμουν ζωντανός γιατί θα μπορούσα να πεθάνω. Από εκείνη τη στιγμή, ήξερα πως τα πράγματα δεν πρόκειται να είναι ποτέ τα ίδια. Υπήρχαν πολλά διαφορετικά συναισθήματα», περιγράφει.

Επιστρέφοντας, στην Αγγλία σταμάτησε να βγαίνει έξω για ένα διάστημα, καθώς τα εκτεταμένα τραύματα στα πόδια τον υποχρέωσαν να μάθει ξανά πώς να περπατάει. Όμως, και πάλι ο νεαρός δεν το έβαλε κάτω.

Μετά από λίγες εβδομάδες ανάπαυσης έβγαλε εισιτήριο για να επιστρέψει στα Μάλια και να συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση. «Ήμουν πίσω εκεί όπου ανήκω. Ήμουν πίσω στο σπίτι, πίσω από τα decks με ένα πλήθος μπροστά μου. Δεν ήταν διαφορετικά από πριν». Και πράγματι, η καριέρα του δεν έμεινε στάσιμη, αφού σήμερα εμφανίζεται σε διάφορα clubs σε ολόκληρη τη Βρετανία, παρά το γεγονός ότι παίζει με ένα μόνο χέρι.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.