Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Οικογενειακή τραγωδία στη Λεμεσό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη οικογενειακή τραγωδία στη Λεμεσό. Τριανταδιάχρονος φέρεται να σκότωσε με πυροβόλο όπλο G-3 της Εθνικής Φρουράς την εικοσιεπτάχρονη εν διαστάσει σύζυγο του, τραυμάτισε ένα εκ των τριών ανήλικων παιδιών τους και έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 χθες βράδυ, όταν ο 32χρονος επισκέφθηκε το πατρικό της 27χρονης, όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα με τα τρία ανήλικα παιδιά τους και τη μητέρα της.

Ο άνδρας διαπληκτίστηκε μαζί της, την οποία πυροβόλησε θανάσιμα, τραυματίζοντας και τη 10χρονη κόρη του στο χέρι. Στη συνέχεια, έθεσε τέρμα στη ζωή του με ένα πυροβολισμό στο κεφάλι.

Στο άκουσμα των πυροβολισμών έτρεξαν γείτονες και η μητέρα του θύματος, η οποία αντίκρισε τους δυο μέσα σε λίμνη αίματος και την εγγονή της τραυματισμένη να καλεί σε βοήθεια. Η 10χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι συγγενείς του θύματος, εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι ενώ το φονικό όπλο είχε πρόσφατα κατασχεθεί από τον φερόμενο ως δράστη -μετά από καταγγελίες που έκαναν για τον βίαιο και επικίνδυνο χαρακτήρα του- πριν από λίγες μέρες αυτός το παρέλαβε ξανά από την αστυνομία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.