Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Κλαίει όλη η Νίκαια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο παίκτης - ιστορία του Ιωνικού και αρχικανονιέρης της ομάδας Κώστας Κοττάκης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα σε ηλικία μόλις 55 ετών μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, βυθίζοντας στο πένθος τη Νίκαια.



Ο Κοττάκης γεννήθηκε το 1958 και με τη φανέλα του Ιωνικού μεγαλούργησε, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο.
Την περίοδο 1984-85 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής με 35 γκολ. Το 1987 και το 1988 ανακηρύχθηκε δύο συνεχόμενες φορές πρώτος σκόρερ της Β' Εθνικής, με 20 και 18 γκολ αντίστοιχα.

Το 1989 τα γκολ του βοήθησαν τον Ιωνικό να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στην Α' Εθνική. Ο δυναμικός χαρακτήρας του, ο τσαμπουκάς μέσα στο γήπεδο και η απίστευτη εκτελεστική του δεινότητα, τον κατέστησαν παίκτη - σημαία του Ιωνικού και το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη των χιλιάδων οπαδών της ομάδας. Κορυφαία φυσιογνωμία τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια, ο Κοττάκης για 10 χρόνια αποτέλεσε τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη του Ιωνικού.

Οι οργανωμένοι φίλοι του Ιωνικού, οι Rangers, εξέδωσαν ανακοίνωση, εκφράζοντας τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένεια του μεγάλου κανονιέρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.