Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Οι δάσκαλοι του Ηρακλείου συμμετέχουν στον ... πόνο του άλλου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκδηλώσεις από σήμερα μέχρι τις 6 Οκτωβρίου.

Ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», υποστηρίζει και συμμετέχει στις δραστηριότητες που έχουν προγραμματίσει «Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα». Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο από την 1η έως τις 6 Οκτωβρίου.

Οι εκδηλώσεις με τίτλο: «Πόλεις χωρίς σύνορα Στο Ηράκλειο για τον πόνο του άλλου» έχουν ως στόχο να προβάλλουν αλλά και να υποστηρίξουν το έργο των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» για τους ευάλωτους και αποκλεισμένους από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ασθενείς στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
«Ο Σύλλογός μας συμμετέχει ενεργά και υποστηρίζει τις δράσεις αυτές με τη συμμετοχή και της ομάδας Νηπιαγωγώντας του Συλλόγου μας η οποία και ανέλαβε την αφήγηση του παραμυθιού οι Γιατροί του βασιλιά και οι Φρικαλέοι δράκοι του Ευγένιου Τριβιζά.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 18:00 -19:00 στο Αναγνωστήριο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Ταξιάρχου Μαρκοπούλου 46)».


Πηγή: http://www.prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.