Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Έκοψε μόνος του το πόδι του επειδή δεν είχε λεφτά για επέμβαση!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίστευτη ιστορία 47χρονου στην Κίνα.

Με τα ίδια του τα χέρια και με ένα κομμάτι ξύλο στο στόμα για να αντέξει τον πόνο ο 47χρονος Zheng Yanliang από την επαρχία Hefei της Κίνας ακρωτηρίασε το πόδι του, μην αντέχοντας τους αφόρητους πόνους και μην έχοντας τα χρήματα για μια κανονική επέμβαση!

Ο άνδρας χρησιμοποίησε ένα μεταλλικό πριόνι κι ένα μικρό μαχαίρι για να κόψει ο ίδιος το πόδι του, όπως γράφει το Skynews επικαλούμενο κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Πρώην αγρότης και εργαζόμενος σε εργοστάσιο ο Zheng άρχισε να πρωτοέχει πόνους στο δεξί πόδι του τον Ιανουάριο του 2012.

Έπειτα από πολλές επισκέψεις στο τοπικό νοσοκομείο, διαγνώστηκε με αρτηριακή εμβολή. Καθώς δεν υπήρχε θεραπεία, μόνη λύση ήταν ο ακρωτηριασμός. Αλλά, μετά τις τόσες επισκέψεις στο νοσοκομείο ο 47χρονος και η οικογένειά του δεν είχαν πια λεφτά για να πληρώσουν για την επέμβαση.



Το νοσοκομείο του έδωσε εξιτήριο και τρεις μήνες ζωής…

Στο διάστημα αυτό ο Zheng υπέφερε από αφόρητους πόνους και οι γείτονές του ανέφεραν πως τις νύχτες άκουγαν τις φωνές του. Σύμφωνα με τη γυναίκα του, τρεις δόσεις από τα παυσίπονα που του είχαν συνταγογραφήσει δεν έφταναν για να ανακουφίσουν τον πόνο του.

Ο αβάσταχτος πόνος και η έλλειψη πόρων οδήγησε τον 47χρονο στην απίστευτη αυτή απόφαση του αυτό-ακρωτηριασμού, τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Zheng τύλιξε ένα ξύλο με ύφασμα και το δάγκωσε για να αντέξει τον πόνο. Ύστερα άρχισε να κόβει το πόδι του χρησιμοποιώντας ένα πριόνι κι ένα μαχαίρι…

Η γυναίκα του είπε πως όταν τον βρήκε, το πόδι του ήταν κομμένο και τρία δόντια είχαν «καρφωθεί» στο ξύλο που είχε στο στόμα του.

Η πληγή έχει πλέον κλείσει αλλά ο άτυχος Zheng εμφάνισε αρτηριακή εμβολή και στο αριστερό!



Η έκκληση του για συγκέντρωση πόρων που θα του επιτρέψει να ακρωτηριάσει και το αριστερό πόδι του αλλά αυτή τη φορά στο νοσοκομείο δεν απέδωσε.

Η μόνη τύχη, μέσα στην ατυχία του, είναι πως η δημοσιοποίηση της ιστορίας του από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης παρακίνησε έναν γιατρό από τη Σαγκάη να προσφέρει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή και να καλύψει και το συνολικό κόστος της επέμβασης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.