Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Βρήκαν το σώμα του γιου τους παραγεμισμένο με εφημερίδες!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μυστήριο με θάνατο 17χρονου.

Δεν έχει τελειωμό ο εφιάλτης για δύο γονείς από τη Valdosta της Τζόρτζια, στις ΗΠΑ, που έχασαν τον 17χρονο γιο τους.

Ο Kendrick Johnson πέθανε τον Ιανουάριο εξαιτίας ενός ατυχήματος στο σχολείο του, σύμφωνα τουλάχιστον με το αποτέλεσμα της έρευνας που διεξήχθη. Το πόρισμα των γιατρών που εξέτασαν το νεαρό ήταν πως πέθανε από ασφυξία αφού κόλλησε σε ένα τυλιγμένο στρώμα γυμναστικής, ενώ προσπαθούσε να πιάσει ένα παπούτσι.

Βρήκαν το σώμα του γιου τους παραγεμισμένο με εφημερίδες!

Ωστόσο, οι γονείς του, Kenneth και Jacquelyn Johnson δεν έκαναν δεκτή την παραπάνω εξήγηση. Τον Ιούνιο κατάφεραν να πάρουν δικαστική απόφαση, που τους επέτρεπε την εκταφή του σώματος του νεαρού και τη διεξαγωγή δεύτερης αυτοψίας. Ο ιδιώτης γιατρός που επιχείρησε να πραγματοποίησε την αυτοψία όμως, δεν μπόρεσε ποτέ να ολοκληρώσει τη διαδικασία, καθώς τα εσωτερικά όργανα του νεαρού έλλειπαν και το σώμα ήταν παραγεμισμένο με εφημερίδες!

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του CNN, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, τα εσωτερικά όργανα αφαιρούνται προκειμένου να εξεταστούν και εν συνεχεία επιστρέφονται για την ταφή.

«Δεν είμαι σίγουρος ποιος δεν επέστρεψε τα όργανα στο σώμα», δήλωσε ο παθολόγος Bill Anderson που θα πραγματοποιούσε τη δεύτερη αυτοψία. «Γνωρίζω όμως ότι όταν πήραμε το σώμα, τα όργανα δεν ήταν εκεί», εξήγησε.

Δύο ήταν αυτοί που είχαν το σώμα του Kendrick πριν την ταφή. Το Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια που πραγματοποίησε και την πρώτη αυτοψία και το γραφείο κηδειών που ανέλαβε την ταρίχευση και την ταφή.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Ερευνών δήλωσε πως «τα όργανα τοποθετήθηκαν στο σώμα του Johnson, το σώμα κλείστηκε και έπειτα δόθηκε στο γραφείο κηδειών». Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του γραφείου αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο στο CNN. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης Antonio Harrington δήλωσε ότι το γραφείο δεν έλαβε ποτέ τα όργανα του νεαρού. Ισχυρίστηκε πως «τα όργανα καταστράφηκαν με φυσικό τρόπο» εξαιτίας της στάσης του σώματος του Kendrick όταν πέθανε και πως «πετάχτηκαν από τον ανατόμο πριν το σώμα σταλεί πίσω στη Valdosta».

Η ταρίχευση ενός σώματος με παλιές εφημερίδες «σαν να είναι ένα κάδος σκουπιδιών», όπως δήλωσε η μητέρα, δεν αποτελεί την προβλεπόμενη τακτική. Μάλιστα ο πρόεδρος της εθνικής ένωσης ιατρών, δήλωσε πως «δεν έχω πότε ακούσει για αυτή την πρακτική».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.