Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Οι ομογενείς της Γερμανίας προωθούν την τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις θα συνδυάζονται με την ανάδειξη τουριστικού προϊόντος.

Οι Έλληνες ομογενείς προσπαθούν με κάθε δυνατότητα να προσφέρουν στην προώθηση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στη Γερμανία.

Αυτό επισημάνθηκε στη συνάντηση της νέας διευθύντριας του ΕΟΤ Γερμανίας, Ευτυχίας-Χριστίνας Αϊβαλιώτου, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων, Κώστα Δημητρίου.

Όπως δήλωσε ο κ. Δημητρίου, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στόχος είναι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Κοινότητες και άλλοι ελληνικοί φορείς στη Γερμανία, να συνδυασθούν με την ανάδειξη τουριστικού προϊόντος.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτιμήθηκε ως αναγκαία η σχεδίαση ημερολογίου εκδηλώσεων για το 2014 που απευθύνονται σε Γερμανούς, προκειμένου να γίνουν περισσότερο γνωστές και να στείλει εγκαίρως ο ΕΟΤ διαφημιστικό υλικό.

Ο κ. Δημητρίου υπογράμμισε ότι ήδη, το κλίμα για τη χώρα μας έχει βελτιωθεί αισθητά στη Γερμανία και αυτό αποτυπώνεται στην αύξηση των τουριστών, ενώ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μπορούν να συμβάλλουν στην περαιτέρω καλυτέρευση του.

Όπως τόνισε η κ. Αϊβαλιώτου: «η αξιοποίηση όλων των δυνάμεων του ελληνισμού και των οργανωμένων φορέων του στην εθνική προσπάθεια της χώρας και ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του γραφείου του ΕΟΤ Γερμανίας».



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.