Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Καθαριστής βίασε 4χρονη σε σχολικό λεωφορείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κάθε 21 λεπτά αναφέρεται ένας βιασμός στην Ινδία.

Οι αρχές της Ινδίας ανακρίνουν έναν καθαριστή σχολικών λεωφορείων ως ύποπτο για το βιασμό ενός 4χρονου κοριτσιού, το οποίο φέρεται να ξεγέλασε με κόλπα και να το βίασε μέσα στο όχημα στις αρχές του μήνα στη Μουμπάι.

Ο26χρονος συνελήφθη το σαββατοκύριακο, καθώς το παιδί δεν είχε πει στους γονείς του τι τού είχε συμβεί για πάνω από μια εβδομάδα.

Ο βιασμός έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, αναφέρει άρθρο της MailOnline.

Η είδηση αυτή του βιασμού ακόμη ενός ανήλικου κοριτσιού έρχεται στο φως τέσσερις ημέρες μετά την καταδίκη σε θάνατο την περασμένη εβδομάδα της συμμορίας που βίασε τη φοιτήτρια τον περασμένο Δεκέμβριο στο Νέο Δελχί.

Οι γονείς της τετράχρονης κατέθεσαν στις αρχές ότι η κόρη τους και μια φίλη της ήταν οι πρώτες που ανέβηκαν στο λεωφορείο αφού σχόλασαν.

«Ο καθαριστής τή φώναξε στα πίσω καθίσματα του οχήματος, λέγοντάς της ότι ήθελε να της δείξει κάτι κόλπα. Μετά την άρπαξε και τή βίασε» είπε ο επιθεωρητής S.K. Mohite από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Badlapur.

Το κοριτσάκι άρχισε να ουρλιάζει και η φίλη της έτρεξε να τη βοηθήσει, όμως ο άντρας απείλησε ότι θα τις σκότωνε αν έλεγαν κάτι.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή το παιδί υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες αποδεικνύουν ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Κατά μέσο όρο καταγγέλλεται ένας βιασμός κάθε 21 λεπτά στην Ινδία, καταλήγει το άρθρο, όμως η κυβέρνηση της χώρας άρχισε να εντείνει τις προσπάθειες καταπολέμησης αυτού του φαινομένου, μόνο μετά την παγκόσμια κατακραυγή μετά τον ομαδικό βιασμό και βασανισμό της φοιτήτριας τον περασμένο Δεκέμβρη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.