Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Σκύλος φύλακας-άγγελος για αγοράκι επτά μηνών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το έσωσε από την νταντά που το κακοποιούσε!

Ένοχη έκρινε δικαστήριο της Νότιας Καρολίνας, στις ΗΠΑ, μία 22χρονη babysitter, για κακοποίηση παιδιού. Το «πρόσωπο»- κλειδί στη δίκη ήταν ο Killian, ο σκύλος της οικογένειας, στον οποίο οφείλεται η αποκάλυψη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ABCNews.com, οι γονείς του επτά μηνών Finn Jordan άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι συνέβαινε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν πρόσεξαν πως ο Killian γρύλιζε στη babysitter τους γιου τους, την 22χρονη Alexis Khan.

«Προσέξαμε πως ο σκύλος γινόταν πολύ αμυντικός όταν ήταν η Alexis κοντά. Γρύλιζε και έμπαινε ανάμεσα σε εκείνη και το γιο μας, οι τρίχες της ράχης του σηκώνονταν. Καταλάβαμε πως κάτι έτρεχε», είπε ο μπαμπάς Benjamin Jordan στο αμερικανικό δίκτυο.

Η Khan εργαζόταν ήδη για πέντε μήνες στο σπίτι της οικογένειας πριν το ζευγάρι αρχίσει να έχει υποψίες πως κάτι συνέβαινε. Είχαν κάνει έρευνα και για το παρελθόν της νεαρής γυναίκας, η οποία είχε κάνει πολλές φορές baby sitting, πριν την προσλάβουν για να φροντίζει το αγοράκι τους όσο έλειπαν στη δουλειά.

Ο Killian, ήταν γενικά ένα φιλικό και ήρεμο σκυλί κι έτσι η συμπεριφορά του αυτή ήταν πολύ ασυνήθιστη.
Οι γονείς του Finn τοποθέτησαν ένα iPhone κάτω από τον καναπέ του σαλονιού με σκοπό να ηχογραφήσουν την Khan και περιμένοντας να την ακούσουν πιθανώς να κακοποιεί το σκύλο.

Αυτό που άκουσαν τους σόκαρε ακόμα περισσότερο: ήταν η Khan που ακουγόταν να μιλά άσχημα στο μωρό, να του λέει ««σκάσε γ…» και να το αποκαλεί με άσχημα επίθετα. Ακουγόταν επίσης το μωρό να κλαίει και ήχοι σαν η 22χρονη να το χαστούκιζε ή να το ταρακουνούσε.

«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε», είπε ο μπαμπάς του και αμέσως μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το μωρό ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Αρχικά οι αστυνομικοί φοβήθηκαν πως το ηχητικό αρχείο μπορεί να μην επαρκούσε για να απαγγελθούν κατηγορίες κατά της Khan αλλά όταν της έκαναν ερωτήσεις απέσπασαν μία πλήρη ομολογία.

Στο δικαστήριο η γυναίκα δήλωσε ένοχη και καταδικάστηκε στη μέγιστη ποινή για τα αδικήματα που διέπραξε, τριετή φυλάκιση. Το όνομά της θα εγγραφεί στα αρχεία ανθρώπων που κακοποίησαν παιδιά, ούτως ώστε να μην μπορέσει ποτέ ξανά να δουλέψει με παιδιά.

«Ποιος ξέρει πόσα άλλα παιδιά έπεσαν θύματά της ή πόσα θα μπορούσαν να είχαν υποστεί κακοποίηση στα χέρια της αν δεν ήταν ο σκύλος μας», τόνισε ο Benjamin Jordan.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.