Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Παναιτωλικό… «Χαμόγελο του παιδιού»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αφιερωμένο στην φιλανθρωπική οργάνωση το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μια νέα κίνηση με την οποία αποδεικνύει πως το κοινωνικό του προφίλ παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο γι’ αυτόν, έκανε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου, ανακοίνωσε πως το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό θα είναι αφιερωμένο στο «Χαμογελο του Παιδιού». Μάλιστα, όπως τονίζεται και η ομάδα του Πειραιά από την πλευρά της θα προβεί σε αντίστοιχη κίνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνει για την ανάδειξη και στήριξη του έργου Εθελοντικών οργανισμών η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αφιερώνει τον αγώνα της με τον Ολυμπιακό της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ (Κυριακή 22.09.2013 και ώρα 20.30) στον οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».



«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» είναι εθελοντικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική τους ισορροπία.Ένα από τα σπίτια φιλοξενία παιδιών που λειτουργεί, είναι στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στα Καλύβια, προσφέροντας ανεκτίμητο έργο στην τοπική κοινωνία. Ανοίγει την αγκαλιά του σε παιδιά που κινδυνεύουν και οι Αρχές έκριναν ότι δεν πρέπει να μείνουν στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Τα σπίτια που έχει δημιουργήσει «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» δεν λαμβάνουν κρατική επιχορήγηση και οι πόροι για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών προέρχονται από την ιδιωτική πρωτοβουλία, από εκδηλώσεις και προσφορές. Το 2012 ο οργανισμός κατάφερε να στηρίξει 41.897 παιδιά και τις οικογένειες τους Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλεί όλους τους φιλάθλους, που έχουν αποδείξει τις κοινωνικές ευαισθησίες τους σε κάθε πρωτοβουλία που έχει ληφθεί έως σήμερα, να στηρίξουν και να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

- Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού θα επισκεφτεί το σπίτι του οργανισμού στα Καλύβια Αγρινίου και θα παραδώσει χρηματικό ποσό, το οποίο οι ίδιοι συγκέντρωσαν, συμμετέχοντας με προθυμία έμπρακτα στην πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

- Στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διαθέσει τη φανέλα του για να προβάλει λογότυπο του «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», μεταφέροντας μήνυμα στήριξης του οργανισμού και του έργου του.

- Θα δωρίσει μια πλήρη εμφάνιση με φανέλες υπογεγραμμένες από κάθε ποδοσφαιριστή μαζί με την προσωπική του αφιέρωση, στον οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», για τη στήριξη του έργου του (διάθεση σε δημοπρασία κ.α.).

Αντίστοιχες φανέλες προτίθεται να διαθέσει και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανταποκρινόμενη σε αίτημά μας και την ευχαριστούμε.

- Στη διάρκεια του αγώνα θα γίνουν ενέργειες ενημέρωσης σχετικά με το έργο του οργανισμού, ενώ οι φίλαθλοι μπορούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια προμηθευόμενοι εισιτήρια για το Τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνεται από την ΕΠΣΝΑ στο EMILEON SportCenter και συμμετέχουν ομάδες της περιοχής μας, με επικεφαλής τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.

- Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και το σπουδαίο έργο που επιτελεί στην επίσημη ιστοσελίδα του http://www.hamogelo.gr, όπου υπάρχουν οδηγίες για όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.