Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Δύο άνθρωποι έχασαν συνολικό βάρος… άλλων τριών!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ζευγάρι έχασε μαζί 237 κιλά - Δείτε τις φωτογραφίες.

Δεκαεννέα μήνες χρειάστηκαν ο 27χρονος Justin και η 26χρονη Lauren Shelton από το Τεννεσί των ΗΠΑ για να χάσουν τόσο βάρος όσο ζυγίζουν περίπου άλλοι τρεις άνθρωποι! Με υγιεινή διατροφή, άσκηση, ψυχολογική υποστήριξη και ομαδική δουλειά, το ζευγάρι έχασε συνολικά 237 κιλά και κέρδισε την απίστευτη μεταμόρφωσή του.

Όταν παντρεύτηκαν το 2008, ο Justin ζύγιζε 205 κιλά και η Lauren 136, όπως εξομολογήθηκαν στο Today.com.

Έχοντας χάσει 80 κιλά η μία και 157 ο άλλος, οι δύο νέοι λένε πως ορισμένοι συγγενείς που είχαν χρόνια να τους δουν δεν τους αναγνωρίζουν.

Το ζευγάρι αναγνώρισε πως το φαγητό είχε γίνει το καταφύγιό του, η μεν Lauren διαχειριζόταν έτσι το ότι ήταν πολύ ντροπαλή, ο δε Justin το γεγονός πως δεν μπορούσε να ασκηθεί έπειτα από ένα ατύχημα στο γόνατο.



«Έτρωγα τα λάθος φαγητά και σε υπερβολικές ποσότητες», ομολογεί η Lauren, εξηγώντας πως όταν ήταν μόλις 25 ετών ζύγιζε 155 κιλά!

Παρόμοια ήταν και η σχέση του Justin με το φαγητό. «Ήταν για μένα σαν ένας φίλος που είναι πάντα εκεί για να σε
στηρίξει. Το φαγητό δεν με αποκαλούσε με άσχημους χαρακτηρισμούς ούτε μου συμπεριφερόταν με κακία», λέει.

Όλα άλλαξαν τον Ιανουάριο του 2012, όταν ο Justin μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με λοίμωξη στα νεφρά αλλά ήταν πολύ βαρύς για να μπορέσει μα χωρέσει στο μηχάνημα που θα «σκάναρε» τα νεφρά του.

Εκείνη ήταν η μέρα που τον αφύπνισε.

Πριν από την απόφασή τους να αλλάξουν τρόπο ζωής, η Lauren έτρωγε πρωινό 1200 θερμίδων ,ε τρία αυγά, μπέικον και μπισκότα. Ο Justin προτιμούσε ένα σωρό pancakes, σιρόπι, λουκάνικα και αυγά.

Όταν άρχισαν δίαιτα το πρωινό τους περιείχε 194 θερμίδες, σχεδόν το ένα έκτο των παλιών συνηθειών τους.

Το πρώτο πεντάμηνο ο Justin έχασε 45 ολόκληρα κιλά.

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν άρχισαν να πηγαίνουν στο γυμναστήριο και να ασκούνται στο ύπαιθρο. Ήταν πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

«Άλλαξαν οι προσωπικότητές μας. Σε κάνει πιο δυνατό να έχεις κάτι δύσκολο μπροστά σου και να τα καταφέρνεις», δήλωσε η Lauren.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.