Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Εθισμένη στο junk food

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παρότι ήταν έγκυος έτρωγε κάθε μέρα «απ’ έξω».

Η 24χρονη Hayley Peck από το Manchester ήταν εθισμένη στο junk food και δεν εγκατέλειψε τα αγαπημένα της λιπαρά τρόφιμα ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Τότε είχε παραγγείλει φαγητό «απ’ έξω» περισσότερες από 300 φορές, καταναλώνοντας λιπαρές τροφές κάθε βράδυ!

Η νεαρή κοπέλα έφτασε να ζυγίζει πάνω από 130 κιλά, όμως μετά τη γέννηση της κόρης της πήρε την απόφαση ότι δεν ήθελε να είναι «η χοντρή μαμά». Όπως δήλωσε η ίδια από μικρή αντιμετώπιζε προβλήματα με το βάρος της ενώ οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν «ιπποπόταμο».



Η Hayley κατάφερε τελικά να χάσει πάνω από 76 κιλά και επειδή η μέθοδός της αποδείχτηκε πολύ αποτελεσματική, άνοιξε μια ιστοσελίδα (Slimspirational.co.uk) στην οποία προτείνει διατροφές για αδυνάτισμα σε όσους την επισκέπτονται.



«Όταν ζύγιζα πάνω από 130 κιλά είχα κατάθλιψη. Δεν ήθελα να πάω πουθενά και ντρεπόμουν πολύ να βγω έξω από το σπίτι με την κότη μου. Πήρα την απόφαση να αδυνατίσω για εκείνη, και άλλαξα εντελώς τρόπο ζωής. Η επιτυχία μου είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να με ρωτάει πώς τα κατάφερα και να τους δίνω συμβουλές. Όπου κι αν πήγαινα όλοι με ρωτούσαν πώς κατάφερα να χάσω τόσο βάρος. Ακόμη και άγνωστοι μου έστελναν μηνύματα στο Facebook. Πλέον βγάζω περισσότερα χρήματα από την ιστοσελίδα μου, απ’ ό,τι όταν εργαζόμουν full-time σε τηλεφωνικό κέντρο» είπε και πρόσθεσε: «Έτρωγα δέκα σακουλάκια τσιπς τη μέρα και παράγγελνα απ’ έξω κάθε βράδυ. Δε με ενδιέφερε να μαγειρεύω και το έπαιρνα από τα μαγαζιά. Έτρωγα junk food ακόμη και για πρωινό».



«Τώρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθήσω κι άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το βάρος τους» είπε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.