Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΕΣΑμεΑ: Επιτέλους να δικαιωθούν οι επιτυχόντες ΑμεΑ του έτους 2008 του ν. 2643!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 04.12.2012

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. διαμαρτύρεται έντονα για την έλλειψη μέτρων που θα οδηγούσαν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας διορισμού όλων των επιτυχόντων της γενικής προκήρυξης του έτους 2008 του ν. 2643/98 και των ειδικών προκηρύξεων τυφλών τηλεφωνητών.

Ο διορισμός όλων ανεξαιρέτως των επιτυχόντων της γενικής προκήρυξης του 2008 και της ειδικής προκήρυξης τυφλών τηλεφωνητών του ν. 2643/98 αποτελεί πρώτα και κύρια ηθική υποχρέωση της Πολιτείας, η οποία θα έπρεπε λόγω της εντεινόμενης οικονομικής κρίσης να έχει ήδη λάβει ιδιαίτερα μέριμνα για την αντιμετώπιση της ανεργίας των ατόμων με αναπηρία και τη προστασία των αναφαίρετων ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων τους.

Σε ότι αφορά τις θέσεις της γενικής προκήρυξης του ν. 2643/98 και της ειδικής προκήρυξης τυφλών, θα έπρεπε ήδη η Πολιτεία να έχει αναπτύξει εκείνους του μηχανισμούς, ώστε η ολοκλήρωση των διαδικασιών της προκήρυξης να είχε γίνει στο σωστό χρόνο, δηλαδή πριν την εμφάνιση της οικονομικής κρίσης. Πολλές από αυτές τις θέσεις έχουν επαναπροκηρυχθεί και πολλές αφορούν ακόμα και το έτος 2004!

Η επιστολή προς τα αρμόδια υπουργεία επισυνάπτεται.


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Δ/Τ σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 91 KB)
Επιστολή σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 120 KB)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.