Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Δωροκάρτες ανθρωπιάς απέναντι στην κρίση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία σημαντική πρωτοβουλία ενίσχυσης άπορων οικογενειών στο Ρέθυμνο.

Στη... σκιά της κρίσης οι πρωτοβουλίες ανθρωπιάς ενισχύονται στην Κρήτη και ενόψει Χριστουγέννων, ο εμπορικός σύλλογος Ρεθύμνου δείχνει το δρόμο, ώστε κανένα νοικοκυριό να μη μείνει χωρίς βασικά αγαθά.

Όπως αναφέρει το prismanews.gr, πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία ενίσχυσης άπορων οικογενειών της πόλης που υλοποιείται σε συνεργασία με τη Μητρόπολη και των επιχειρηματιών της πόλης.

Ο εμπορικός σύλλογος, προχωρά στη συλλογή δωροκαρτών από τα καταστήματα που θα προσφέρουν σε άπορες οικογένειες τη δυνατότητα να προμηθευτούν από τρόφιμα μέχρι και δώρα για τα παιδιά. Οι δωροκάρτες έχουν αξία 15 και 20 ευρώ και το σύνθημα της πρωτοβουλίας των εμπόρων του Ρεθύμνου είναι να μην μείνει χωρίς βασικά αγαθά κανένα σπιτικό στο Ρέθυμνο.

Στοχεύοντας τα αισθήματα αλληλεγγύης των συναδέλφων μας απευθυνόμαστε σε όλους που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, τα καταστήματα τροφίμων (super market, mini market, κρεοπωλεία, παντοπωλεία, φούρνους, ζαχαροπλαστεία), καθώς επίσης και στα καταστήματα ρούχων (ιδιαίτερα παιδικών ρούχων, παιδικών παπουτσιών, παιδικών ειδών), σε καταστήματα δώρων, βιβλίων κ.α. επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο εμπορικός σύλλογος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.