Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Στα 300.000 ευρώ οι προσφορές του Τηλεμαραθωνίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η εκστρατεία της UNICEF συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες.

Ο Τηλεμαραθώνιος που συνδιοργανώθηκε από τη UNICEF και την ΕΡΤ για τον εμβολιασμό των παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, έχοντας συγκεντρώσει προσφορές ύψους 300.000 ευρώ. Το τηλεφωνικό κέντρο της UNICEF δέχθηκε χιλιάδες τηλεφωνήματα για προσφορές από όλη την επικράτεια αλλά και από το εξωτερικό.

Την προσπάθεια, που ξεκίνησε από τις 17:00 χθες το απόγευμα, στήριξαν περισσότεροι από 80 ιδιωτικοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί σε όλη τη χώρα.

Έγιναν απευθείας συνδέσεις με όλα τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, τόσο στα δελτία ειδήσεων όσο και στις ζωντανές εκπομπές, συνδέσεις με όλους τους ραδιοφωνικούς κρατικούς και ιδιωτικούς σταθμούς της Αθήνας αλλά και των μεγάλων επαρχιακών πόλεων. Το δορυφορικό πρόγραμμα ERT WORLD μετέδιδε συνεχώς το πρόγραμμα, ενώ μέρος του προγράμματος αναμετέδωσε και η ΕΤ-3.

Πολίτες από κάθε γωνιά της χώρας, φορείς, εταιρίες, μαθητές, μικρά παιδιά και συνταξιούχοι, συνεισέφεραν στην προσπάθεια, πολλές φορές και από το υστέρημά τους. Επώνυμοι από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας, του πνεύματος και της τέχνης αλλά και οι πρωταθλήτριες του πόλο, ο βραβευμένος από τον ΠΣΑΤ ως καλύτερος κολυμβητής της χρονιάς Σπύρος Γιαννιώτης, αθλητές του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιονίκες της Παραολυμπιάδας 2012, ήλθαν στην εκμπομπή. Μηνύματα απηύθυναν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Σημαντικές προσφορές έγιναν από τη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΕΔΕ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΓΣΕΕ, ΚΕΘΕΑ, ΑΔΕΔΥ, ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΠΑΠ ΑΕ, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΖΑΚ ΑΕ και εκατοντάδες σχολεία, πολλά από τα οποία έσπασαν τους κουμπαράδες τους στην ΕΡΤ.

Η σημαντική αυτή εκστρατεία της UNICEF συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες: Στέλνοντας κενό SMS στο 54234 με χρέωση 1,23 ευρώ με το ΦΠΑ, μέχρι και τα μεσάνυκτα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου, καλώντας από σταθερό ΟΤΕ: 901 11 17 17 17 - με αυτόματη χρέωση 3,68 ευρώ με το ΦΠΑ ανά κλήση και μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα της UNICEF www.unicef.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.