Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Η Siri έρχεται στο Mac αυτό το καλοκαίρι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ψηφιακή βοηθός της Apple στο OS X Dock.

Το 9to5Mac είχε υποστηρίξει τον Ιανουάριο ότι η Siri θα ερχόταν επιτέλους στο Mac με το επερχόμενο OS X 10.12 λογισμικό. Χθες το MacRumors, παρουσίασε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν το εικονίδιο της ψηφιακής βοηθού της Apple στο OS X Dock.

Επίσης ακόμη μια φωτογραφία φέρεται να δείχνει το εικονίδιο της Siri στο Mac μενού στην κορυφή και στην οριζόντια μπάρα. To site αναφέρει πως οι φωτογραφίες αυτές διέρρευσαν από μια πηγή που και στο παρελθόν έχει δώσει αξιόλογες και αυθεντικές διαρροές.

Το χρωματιστό εικονίδιο του Dock φαίνεται στην αρχική φωτογραφία ενώ αυτό του στο μενού λίγο πιο κάτω και είναι μονόχρωμο με το λεκτικό «Siri». Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως το «Hey Siri» χαρακτηριστικό θα υποστηρίζεται επίσης και στα Mac και οι χρήστες θα μπορούν να το ενεργοποιήσουν κατά βούληση.

Πότε θα τα δούμε όλα αυτά; Σίγουρα αν γίνει μια τέτοια προσθήκη αυτή θα έρθει στο φετινό συνέδριο της Apple, WWDC, που θα λάβει χώρα μεταξύ 13 και 17 Ιουνίου και όπου θα έχουμε για πρώτη φορά την επίσημη παρουσίαση του OS X 10.12



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.