Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Ο τρόπος για να δείτε ποιους φίλους έχετε διαγράψει από το Facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πώς θα δείτε όσα γνωρίζει το κοινωνικό δίκτυο για εσάς.

Πολλοί θέλουν να ξέρουν πόσα γνωρίζει το Facebook γι' αυτούς και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε έναν καλό τρόπο για να το πετύχετε.

Το Business Insider παρουσιάζει πώς μπορεί να δει κανείς πόσα γνωρίζει το Facebook για τον ίδιο. Μεταξύ άλλων, οι χρήστες μπορούν να δουν πόσους φίλους τους έχουν διαγράψει όσο καιρό διατηρούν λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο.

Η διαδικασία για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στο «φάκελό» του και να δει διάφορα στοιχεία είναι απλή:

Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και επιλέξτε κάτω το «Κατεβάστε ένα αντίγραφο».



Το Facebook θα σας στείλει e-mail με ένα αντίγραφο του λογαριασμού και διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία γι’ αυτόν από όλο το διάστημα που είστε εγγεγραμμενοι στο κοινωνικό δίκτυο. Αυτό απαιτεί μερικά λεπτά, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και ώρες ανάλογα με τον όγκο των δεδομένων που πρέπει να συλλέξει το Facebook από το λογαριασμό σας.

Τότε θα έρθει ένα e-mail με ένα σύνδεσμο από τον οποίο θα μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο σας. Μόλις σας έρθει το e-mail θα ήταν προτιμότερο να το κατεβάσετε άμεσα, καθώς για λόγους ασφαλείας λήγει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ανοίγοντας το αρχείο λοιπόν θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα δεδομένα από το λογαριασμό σας. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι και όλες οι φωτογραφίες τις οποίες έχετε ανεβάσει στο κοινωνικό δίκτυο, αλλά και όσες έχετε προστεθεί με ετικέτα. Οικογένεια, φίλοι και ποιο ήταν το πρώτο status σας, είναι επίσης ανάμεσα στα στοιχεία που θα δείτε.



Εκεί λοιπόν βρίσκονται συγκεντρωμένοι και οι φίλοι τους οποίους κατά καιρούς έχετε διαγράψει από το προφίλ σας ακόμη κι εάν κάποιος από αυτούς διαγράφηκε πριν χρόνια. Παρόλα αυτά ούτε με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείτε να δείτε ποιοι σας έχουν διαγράψει από το Facebook, καθώς το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο δε δίνει αυτή την επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.