Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Πέθανε στο μπάνιο από ηλεκτροπληξία στην αγκαλιά του συντρόφου της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραγικό θάνατο βρήκε 22χρονη φοιτήτρια της Ιατρικής από την Αλεξανδρούπολη, η οποία προσπάθησε να σώσει το σύντροφό της από την ηλεκτροπληξία και τελικά πέθανε η ίδια. 




Η Ρία Σαλτάρη βούτηξε στη μπανιέρα για να γλιτώσει το φίλο της Bozhidar Gugushev, ενώ λίγο αργότερα "έσβησε" στην αγκαλιά του.



Ο νεαρός Βούλγαρος χορευτής-χορογράφος έγραψε λίγα λόγια στο Facebook, συγκλονίζοντας όσους τα διαβάζουν: "Μου έσωσες τη ζωή. Ένα χρέος που δεν μπορώ να ξεπληρώσω. Σ' ευχαριστώ μωρό μου. Σ' αγαπώ".

Η Ρία είχε πάει στη Σόφια μαζί με τον Bozhidar για να περάσουν μαζί τις γιορτές του Πάσχα. Γνωρίστηκαν στην Ελλάδα όταν εκείνος ήταν φοιτητής και όπως ο ίδιος περιγράφει την αδικοχαμένη κοπέλα "ήταν το πιο φωτεινό πρόσωπο της ζωής μου".

"Πήγα να κάνω μπάνιο και ξαφνικά νιώθω το ρεύμα να με χτυπά. Άρχισα να ουρλιάζω. Η Ρία με άκουσε και έτρεξε στο μπάνιο, με τράβηξε από το ντους, ενώ είχα μείνει αναίσθητος. Όταν ξύπνησα δεν μπορούσα να αναπνεύσω και πονούσε πολύ το στήθος μου. Νόμιζα ότι ήταν όνειρο. Μου πήρε ώρα να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήταν. Την είδα πεσμένη και κατευθείαν άρχισα να της κάνω τεχνητές αναπνοές και καρδιακές μαλάξεις έως ότου φθάσει το ασθενοφόρο, δυστυχώς όμως ήταν αργά. Αν δεν ήταν μέσα στο δωμάτιο, θα ήμουν νεκρός", περιγράφει ο ίδιος.

------------

Συντετριμμένος ο πατέρας της φοιτήτριας που πέθανε από ηλεκτροπληξία


Συντετριμμένος είναι ο πατέρας της φοιτήτριας που πέθανε από ηλεκτροπληξία στην προσπάθειά της να σώσει τον σύντροφό της.

Η 22χρονη Ρία Σαλτάρη βούτηξε στη μπανιέρα για να γλιτώσει το φίλο της Bozhidar Gugushev, όμως λίγο αργότερα "έσβησε" στην αγκαλιά του.

"Το παιδί μου έφυγε τόσο άδικα. Όλοι το γνωρίζουν ότι τέτοιο παιδί βγαίνει ένα στο εκατομμύριο. Δεν υπάρχει άτομο που να μην την αγαπούσε. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ήθελε να γίνει γιατρός για να σώζει ανθρώπους. Για τους άλλους γινόταν πάντα θυσία" σημειώνει ο πατέρας της Ρίας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και προσθέτει: "Τόσο όμορφη, τόσο αγαπητή, είχε όλα τα χαρίσματα. Ήταν ένα παιδί μάλαμα. Ήταν πρώτη μαθήτρια στο σχολείο και η πιο αγαπητή".

Δείτε το βίντεο από το STAR:




Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.