Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Τραγωδία: Νεκρός ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στο γήπεδο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δυστυχώς… Ο 26χρονος παίκτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Πατρίκ Εκένγκ, που έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του αγώνα και κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν τα κατάφερε.

Δεν το χωράει ο νους…

Το ποδόσφαιρο θρηνεί ξανά ένα νέο παιδί, μόλις 26 χρονών, από το Καμερούν.

Ο παίκτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Πάτρικ Εκένγκ, που έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του αγώνα και κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν τα κατάφερε.

Έπειτα από 70 λεπτά προσπαθειών των γιατρών, στο νοσοκομείο του Βουκουρεστίου όπου μεταφέρθηκε, ο άτυχος Αφρικανός άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (6/5), μία είδηση που κάνει, φυσικά, τον γύρο του κόσμου και έχει προκαλέσει σοκ.

Ήδη, μάλιστα, συρρέουν εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας της ρουμάνικης πρωτεύουσας στο νοσοκομείο, για να αφήσουν λίγα λουλούδια ή κάποιο κασκόλ στη μνήμη του Εκένγκ, ο οποίος έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Βιτορούλ και δεν κατάφερε, τελικά, να κρατηθεί στη ζωή.

«Ήρθε σε εμάς με ασθενοφόρο και η προσπάθεια ανάνηψης διήρκεσε 1 ώρα και 30 λεπτά, χωρίς, όμως, να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα. Οι αιτίες είναι πολλές. Θα καθοριστούν, ωστόσο, τις επόμενες ημέρες», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.






Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.