Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Σάλος με τη φωτογραφία του 3χρονου που φαίνεται σαν να σνιφάρει κοκαΐνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ήταν απλώς μια πλάκα» δηλώνει η μητέρα - Δείτε τις φωτογραφίες.

Μια συγκλονιστική εικόνα ενός τρίχρονου αγοριού που φαίνεται σαν να κάνει κοκαΐνη έχει εξοργίσει τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων πυροδοτώντας εκκλήσεις διαφόρων να ληφθεί άμεσα μέριμνα για το παιδί.

Η φωτογραφία δείχνει το μικρό αγόρι, του οποίου το μικρό όνομα είναι Mladen να ποζάρει με τρεις γραμμές άχνης και ένα λευκό σωληνάριο στη μύτη σαν να ετοιμάζεται να εισπνεύσει ενώ κοιτάει την κάμερα. Η εικόνα αναρτήθηκε σε κοινωνικό δίκτυο, στο προφίλ της Tina Vi Nuri με το σχόλιο «Ο μικρός τοξικομανής της μαμάς και του μπαμπά» προκαλώντας την οργή των χρηστών που ξέσπασαν κατά της οικογένειας.

Το παιδί ζει με την οικογένεια του στην επαρχία Βάρνα της Ανατολικής Βουλγαρίας. Απατώντας στην κατακραυγή, η μητέρα του αγοριού δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι ήταν απλά ένα αστείο και ότι η φωτογραφία είχε δημοσιευθεί από την 13χρονη κόρη τους Stiliana. Πρόσθεσε επίσης ότι η λευκή σκόνη πάνω στο τραπέζι ήταν στην πραγματικότητα αλεύρι και τα παιδιά τράβηξαν τη φωτογραφία όταν εκείνη μαγείρευε στην κουζίνα.



Η μητέρα του αγοριού ανέφερε επίσης ότι είναι αναλφάβητη και δεν ήταν ούτως ή άλλως σε θέση να δημοσιεύσει τη φωτογραφία στο προφίλ της. «Η μητέρα μου είδε πρώτη την εικόνα με τα παιδιά και μου τηλεφώνησε. Εγώ δεν θα μπορούσα να έχω κάνει τέτοιο πράγμα, δεν ξέρω καν να γράφω. Η κόρη μου μάλλον τράβηξε την φωτογραφία και την ανέβασε στο διαδίκτυο. Δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν μπορώ καν να διαβάσω ή να γράψω. Δεν ξέρω καν να χρησιμοποιώ υπολογιστή» είπε η ίδια. Οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού την υποστήριξαν λέγοντας ότι είναι μια καλή μητέρα όπως και ο σύζυγός της ο οποίος δουλεύει στη Γερμανία για να συντηρεί την οικογένεια. Η έφηβη αδερφή που φαίνεται πως τράβηξε τη φωτογραφία δήλωσε ότι ήταν απλά ένα αστείο και βγάζουν διάφορες παρόμοιες φωτογραφίες με τον αδερφό της. Ανέφερε μάλιστα πως δεν έχει δει ποτέ ναρκωτικά στην πραγματικότητα και απλώς είδε μια παρόμοια φωτογραφία στο Facebook.

Μετά την τεράστια κατακραυγή των μέσων ενημέρωσης και των χρηστών των κοινωνικών δικτύων, οι υπηρεσίες παιδικής μέριμνας ετοιμάζουν έκθεση για την οικογένεια και φαίνεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, ότι εξετάζεται παρέμβαση της αστυνομίας.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.