Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Έκαναν αναφορά σε φωτογραφίες εγκύου στο Facebook γιατί «παραβίαζε τους όρους»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τις εικόνες και τι λέει η 28χρονη.

Η 28χρονη Catherine Kelsey από το Ηνωμένο Βασίλειο σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο το γιο της, αλλά δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι οι φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της θα θεωρηθούν ότι παραβιάζουν τους όρους χρήσης του Facebook και θα λάμβαναν αναφορές από χρήστες στο κοινωνικό δίκτυο.

Η έγκυος δημοσίευσε φωτογραφίες με τη γυμνή φουσκωμένη κοιλιά της κι άλλες που αποκάλυπταν όλο το σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά από κάποιους χρήστες θεωρήθηκε ότι παραβιάζουν τους κανόνες κι έγιναν αναφορές ότι η γυναίκα δεν τηρεί τους όρους του Facebook.

«Είναι θλιβερό να σκέφτεσαι ότι κάποιος είναι προσβεβλημένος από κάτι τόσο φυσικό και όμορφο», είπε η νεαρή γυναίκα και πρόσθεσε ότι αποφάσισαν να κάνουν μια ιδιαίτερη φωτογράφηση πριν από τη γέννηση του παιδιού τους που έρχεται μετά από δύο δύσκολες εγκυμοσύνες.

«Είναι κρίμα ότι κάποιος βλέπει κάτι λάθος σε αυτές. Ήμασταν έκπληκτοι που κάποιος έκανε αναφορά στις εικόνες, καθώς ήμασταν πολύ χαρούμενοι με αυτές», είπε η ίδια, ενώ ο σύζυγός της πρόσθεσε ότι οι γυμνές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης δεν είναι προσβλητικές ούτε χυδαίες, όμως φαίνεται ότι για κάποιους δεν είναι έτσι τα πράγματα και νομίζουν ότι παραβιάζουν τους κανόνες του Facebook.

Λίγο μετά την αναφορά των φωτογραφιών, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο επιβεβαίωσε στην γυναίκα το περιστατικό στέλνοντας της ένα μήνυμα ότι υπάρχουν αναφορές για κανόνες του Facebook που είχαν παραβιαστεί. Το μήνυμα έγραφε τα εξής: «Η φωτογραφία σας έχει αναφερθεί για την παραβίαση των κανόνων του Facebook όσον αφορά το γυμνό. Δεδομένου ότι δεν παραβιάζει τους συγκεκριμένους κανόνες, δεν αφαιρέθηκε».

Ωστόσο σε άλλες περιπτώσεις το Facebook έχει προχωρήσει σε αφαίρεση φωτογραφιών χωρίς κάποια προειδοποίηση, ενώ είναι ιδιαίτερα αυστηρό όσον αφορά τις φωτογραφίες θηλασμού που δημοσιεύονται. Πολλές φορές έχουν γίνει παράπονα από υπέρμαχους της δημοσίευσης φωτογραφιών με γυναίκες που θηλάζουν, αλλά το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να αλλάξει την πολιτική του με τις εικόνες θηλασμού.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.