Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Εξέλιξη σοκ στη δολοφονία του Βαζακόπουλου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ στην υπόθεση του Τάκη Βαζακόπουλου, από την Σαντορίνη, 20 μήνες μετά τη δολοφονία του, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης συνέλαβαν τον φίλο του 21χρονου για ανθρωποκτονία.

Συγκεκριμένα, η ανακρίτρια της Νάξου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για τον Βούλγαρο φίλο του άτυχου Τάκη Βαζακόπουλου.

Πριν από λίγες μέρες, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» είχε αποκαλύψει την αρχική ομολογία του φίλου του αδικοχαμένου μουσικού, την οποία στη συνέχεια ο ίδιος ανακάλεσε.

Η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, ανέφερε χαρακτηριστικά για την οικογένεια του Τάκης Βαζακόπουλου: «Είναι πολύ συγκινημένη, είναι ταραγμένη, ζητούν από τον άνθρωπο που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της να αποκαλύψει πού είναι το πτώμα του. Έχει την ελπίδα πως θα βρει τον Τάκη της, για να του ανάβει ένα κερί».



«Ενώ τον είχαν καλέσει στην ασφάλεια Σαντορίνης, τρεις μήνες μετά την εξαφάνιση, για να δώσει άλλη μια κατάθεση, φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία, πάνω σε έναν καυγά», είπε η κ. Νικολούλη, μιλώντας για τον κατηγορούμενο.

Να σημειωθεί, πως η δολοφονία του άτυχου μουσικού αποκαλύφθηκε, τρεις μήνες μετά την εξαφάνιση του, στις 7 Αυγούστου 2014.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA:



-----------

Έγκλημα στη Σαντορίνη - Τι ζητάει η μάνα του θύματος από τον δολοφόνο


20 μήνες μετά την εξαφάνιση του 21χρονου μουσικού στη Σαντορίνη, η ανακρίτρια Νάξου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον φίλο του άτυχου νεαρού, που αρχικά είχε ομολογήσει το έγκλημα αλλά μετά αναίρεσε τα πάντα.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» λέει η μητέρα του 21χρονου και κάνει έκκληση στον συλληφθέντα να πει που έχει κρύψει το πτώμα του παιδιού της. «Θέλω να πω σε αυτόν τον άνθρωπο να φερθεί σαν άνδρας. Το μόνο που θα τον παρακαλούσα είναι να μου πει που είναι ο Τάκης μου»λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA




Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.