Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Πασχαλινά παζάρια με το βλέμμα στραμμένο στον άνθρωπο και τα ζώα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πού και πότε γίνονται.

Το Πάσχα πλησιάζει και πολλά είναι τα πασχαλινά παζάρια που στήνονται σε κάθε γωνιά της πόλης, έχοντας το βλέμμα στραμμένο σε όσους, ανθρώπους και ζώα το έχουν ανάγκη.

Φλόγα

Στο «Σπίτι των παιδιών» στο Γουδή μας περιμένει ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» όλες τις μέρες της εβδομάδας από το πρωί μέχρι το βράδυ για να διαλέξουμε λαμπάδες και άλλες χειροποίητες δημιουργίες (Αιγίου 6 – 8, δίπλα στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία).

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Σε πέντε σημεία θα στηθούν τα κύρια παζάρια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με λαμπάδες, κοσμήματα και άλλες χειροποίητες κατασκευέ: στο Golden Hall (11-28/4), Σταθμός Μετρό Συντάγματος (20-21/4), Athens Metro Mall (20-22/4), Μαρίνα Ζέας (22-25/4), Μαρίνα Φλοίσβου - Παλαιό Φάληρο (23-24/4) καθώς και σε άλλες περιοχές.

Stray.gr

Στο Thission Lofts (Πειραιώς 123) απέναντι από την Τεχνόπολη - Γκάζι θα στήσουν το πασχαλινό τους παζάρι οι εθελοντές του Stray.gr το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου 2016, (10:00-20:00). Αγοράστε λαμπάδες, σοκολατένια αυγά, κοσμήματα με ζωάκια, χειροποίητα σαπούνια και κεριά για να ενισχύσετε τα αδέσποτα και γιατί όχι, υιοθετήστε ένα.

Ομάδα Εθελοντισμού ΣΤΗΡΙΞΗ

Στο φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου η Ομάδα Εθελοντισμού ΣΤΗΡΙΞΗ του Συλλόγου Αποφοίτου Κολλεγίου Ανατόλια εν Αθήναις διοργανώνει το πασχαλιάτικο παζάρι της το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου (11:00-19:00) που στόχο έχει να υποστηρίξει άπορες οικογένειες, που τις έχει υποδείξει το Κ.Υ.Α.Δ.Α του Δήμου Αθηναίων. Κεραμικά, πορσελάνες, κοσμήματα, κατασκευές από μαλλί και χαρτί, καδράκια, τσάντες, δημιουργίες με φελτ, βιβλία, γλυκά και πολλά άλλα, σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ.

Zωοφιλική ένωση Ηλιούπολης

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Πουσουλίδου 10) σας περιμένουν οι ζωόφιλοι στις 16 και 17 Απριλίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ με αντικείμενα για το σπίτι και τους τετράποδους φίλους σας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.